POLITIK

Gyurcsányné és a momentumosok migránsokat telepítenének Magyarországra

A Európai Parlament friss jelentése üdvözli a 2015-ös kvótahatározatot, amely a bevándorlók tagállamok közötti kötelező elosztásáról rendelkezik.
  • Szerző: RIPOST

Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője az MTI-hez eljuttatott sajtóközleményben azt írta: a baloldali magyar EP-képviselők migránsokat akarnak Magyarországra telepíteni. A politikus szerint a Demokratikus Koalíció és a Momentum támogatja a bevándorlók kötelező elosztását, ezért szavazták meg az állásfoglalást.
„Kibújt a szög a zsákból: ha Gyurcsánynén vagy a momentumos képviselőkön múlna, lebontanák a kerítést és minden bevándorlót beengednének” – írta.
A képviselő kifejtette, hogy a parlament saját kezdeményezésű jelentésről szavazott, amely a menedékkérelmek elbírálásáért felelős tagállam megállapításáról szóló úgynevezett Dublin III rendelet végrehajtását tekinti át. A jelentés üdvözli a 2015-ös kvótahatározatot, amely a bevándorlók tagállamok közötti kötelező elosztásáról rendelkezik. Ez volt az a döntés, amelyet Magyarország a kezdetektől fogva élesen elutasított, majd Szlovákiával az Európai Unió Bíróságán is megtámadott. A határozat ugyanis a kötelező betelepítési kvótával oldotta volna meg a migrációs válságot.

„Ebből látszik, hogy ha Magyarországon egyszer baloldali, Gyurcsányné által vezetett kormány alakulna, esetleg a Momentum jutna döntéshozó helyzetbe, azonnal lebontanák a kerítést, és minden bevándorlót beengednének. Ugyan a migrációról szóló vitákban a baloldali magyar EP-képviselők rendre lapítanak, de az ilyen szavazásokon kibújik a szög a zsákból: az európai parlamenti fősodornak megfelelően ők is bevándorláspártiak” – húzta alá Hidvéghi Balázs.

 

Soros brüsszeli embereinek a járvány idején is a bevándorlók betelepítése a legfontosabb – így reagált a Kormányzati Tájékoztatási Központ az EP állásfoglalására.

Elképesztőnek tartjuk, hogy az Európai Parlament bevándorláspárti többsége még a koronavírus-járvány közepette is a bevándorlók betelepítését erőlteti a tagállamokra ahelyett, hogy az európai emberek érdekét képviselve a járvány elleni egészségügyi és gazdasági védekezés megszervezésére használnák a mandátumukat.

Az Európai Parlament migránsok elosztását követelő állásfoglalása ismét figyelmeztet, hogy a bevándorláspárti erők Soros György megrendelését teljesítik, teljesen elkötelezettek a Soros-terv végrehajtásában, és Európát bevándorlókontinenssé akarják tenni. A bevándorláspártiak a múlt heti EU-csúcson kudarcot vallottak, ott nem sikerült elérniük, hogy Magyarországot megbüntessék és zsarolják, ezért az Európai Parlamentben tovább folytatják a nyomásgyakorlást.

A magyar kormány a magyar emberek érdekét képviseli: nemet mondunk a bevándorlók betelepítésre, ahogy azt a magyar emberek is már több alkalommal megtették.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?