HARCÉL

A határkerítés lebontása lefegyverezné Magyarországot

A május 26-i európai parlamenti (EP) választás lehetőség mindenki számára, hogy hangosan és egyértelmûen üzenje meg Brüsszelnek: a bevándorlást meg kell állítani - hangoztatta Deutsch Tamás Fidesz-KDNP-s EP-képviselő a szerdán a főváros I. kerületében tartott lakossági fórum előtt.
  • Szerző: MTI

Deutsch Tamás, aki a mostani választáson is a kormánypártok jelöltje, utalva az uniós csúcsjelöltek előző napi vitájára, azt mondta: a bevándorláspárti szocialisták jelöltje, Frans Timmermans megint egyértelművé tette, hogy az Európai Bizottság elnökeként

a bevándorlók tömeges betelepítése érdekében cselekedne.

Szolidáris menekültügyi rendszerről beszélt, de sok százmillió európai polgár jól tudja, hogy ez nem jelent mást, mint az illegális migráció egyszerű trükkel legális migrációvá változtatását, illetve az unió és Magyarország déli határán felhúzott kerítés lebontását, valamint a kötelező be- és áttelepítési kvóták megvalósítását, a migránskártyák további működtetését - fűzte hozzá.

"Mi, magyar polgárok minél hangosabban és minél egyértelműbben üzenjük meg Brüsszelnek, hogy a bevándorlást meg kell állítani. Üzenjük meg Brüsszelnek, hogy mi, magyarok a hazánkat, Magyarországot szeretnénk magyar országnak megtartani, üzenjük meg hangosan és egyértelműen a bevándorláspárti brüsszeli bürokratáknak", hogy

meg kell állítani a bevándorlást, hogy Európa az európaiaké maradhasson.

Kitért Ujhelyi István szocialista EP-jelölt nyilatkozatára is, amelyben kerítésmentes Európáról beszélt. Deutsch Tamás azt mondta: a kerítésmentes Európa nem jelent mást, mint a magyar Országgyűlés által meghozott, a műszaki és jogi határvédelem intézményét jelentő döntések visszavonását. A határkerítés elbontása újra lefegyverezné Magyarországot, újra tömegesen, minden ellenőrzés nélkül illegális migránsok áradata léphetne be a határon.
   

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ropogtatnivalók, melyeket szétkapkod a család
És ezeket olvastad már?