HARCÉL

A sorosista NGO-k a balliberálisok bunkósbotjai

Döbbenetes arcátlansággal próbálja rákényszeríteni az akaratát a migrációt elutasító országokra az Európai Unió balliberális oldala. Ezt a szándékot szolgálnák a sorosista NGO-k és az úgynevezett Európai Ügyészség is.
  • Szerző: Ripost

Az uniós vezetők ugyan össze-vissza hazudoznak valódi szándékaikról, de az utóbbi hetekben született döntések megmutatják valódi céljaikat.

Az Európai Parlamentben megszavazták, hogy Soros György migránssegítő álciviljei háromszor nagyobb "támogatást" kapjanak az unió polgárainak pénzéből, mint amennyit az Európai Bizottság javasolt. Azzal az ürüggyel, hogy ezek az NGO-k "a jogállamiság helyzetét ellenőrzik". Ráadásul azt is megszavazták, hogy

azoktól a tagállamoktól, amelyeknél ezek a "civilek" veszélyeztetve látják a jogállami működést, uniós pénzeket vonjanak el.

Természetesen az így beszedett összegek az NGO-k kasszájába érkeznének.

A balliberális jogállamiság szempontjai teljesen önkényesek, egyszerűbben fogalmazva

azt tekintik jogállamnak, ahol a józan ész már régen nem jellemző,

ahol az illegális bevándorlást támogatják, a hagyományos családmodellt és a gyermekvállalást elutasítják, és a devianciát tartják értéknek.

Még nagyobb képtelenség, hogy anyagilag érdekeltté tennék az "ellenőrző" NGO-kat abban, hogy minél több "bűnöst" találjanak, hiszen ebből gazdagodna a "leleplező szervezet".

Vagyis a brüsszeli bürokraták bunkósbotként működtetnék a sorosista NGO-kat.

Ugyanez a célja az úgynevezett Európai Ügyészségnek is. A szervezet élére azt a Laura Codruta Kövesit jelölnék, aki ellen Romániában nyomozás folyik, és aki

a román Korrupcióellenes Ügyészség élén politikai indíttatású "vérfürdőket" rendezett, többek között magyar politikusok ellen is.

A magyar ellenzék éppen azért szorgalmazza, hogy Magyarország csatlakozzon az Európai Ügyészséghez, mert biztosak lehetnének abban, hogy koncepciós eljárások sokaságát indítanák meg hazánk, illetve a konzervatív politikusok ellen.

Az NGO-k kiemelt támogatását még nem fogadta el az Unió, az Európai Ügyészséghez pedig nem csatlakozott Magyarország.

A május 26-i uniós választás eredményétől függ, hogy ez így is maradjon.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?