Létrehozva: 2018.09.12.

Elárasztották a támogató üzenetek Orbán Facebook-oldalát

A csalással elfogadott Sargentini-jelentés kapcsán Európa több országából is írtak a magyar kormányfõnek olyan emberek, akik szerint jó úton jár, és sok erõt kívántak neki a további harchoz...

A világ minden tájáról elkezdtek özönleni a hálás és bátorító kommentek a Sargentini-jelentés megszavazása után a magyar kormányfő Facebook-oldalára. Sokan írtak Lengyelországból és Németországból, de több üzenet érkezett a tengerentúlról is. Az európai kommentelők közül sokan leírták, mennyire szenvednek a tömeges migrációtól és kitartást kívántak Orbán Viktornak az EU migránsbarát politikusai elleni harcban…

Hedi Ritter: A történelem az Ön oldalán áll, Orbán Viktor, kérjük, maradjon erős! Sok szeretettel Ausztriából!)

Carmen Silvia Gallo Muniz: 

Orbán úr! Sok ember az én hazámból, Uruguayból és szerte a világon Önt és az Ön országát támogatja. Hajrá, Orbán úr! Hajrá!

Marco Vogt: Legmélyebb tiszteletem Németországból, Orbán úr! Nagyra értékelem az erős és egységes Európáért tett erőfeszítéseiért, és hogy megvédi a kontinenst az tömeges illegális migráció és a növekvő iszlám befolyás ellen. Köszönöm, és kitartást kívánok!

Jan Novak: Köszönjük, Orbán Úr, köszönjük, Magyarország! Üdvözlet Csehországból!

Peter Robic: Maradjon erős, és ne adja fel a harcot a hülye EU vezetői ellen… Védje meg az embereket… Minden vezetőnek azt kellene tennie, amit ön tesz!!

Tomas Brichacek: 

Nagyszerű beszéd volt ez a mai! A legjobbakat kívánom Csehországból, ahol rengeteg támogatója van.

Jaromír Zeleznohorsky: Maradjon erős! Magyarország még várjon a menekültek befogadásával. Néhány éven belül rengeteg német menekült lesz, akiknek el kell hagyniuk a hazájukat… Szóval kérem, hagyja meg a szabad kapacitásait a valódi és hálás menekülteknek.

Arkadiusz Miroslaw Brysak: Minden rendben lesz, Lengyelország velünk marad, a nagymamám Budapesten született, a másik nagymamám életét pedig magyar katonák mentették meg a varsói felkelés idején…

Markus Hensel: Gratulálok az állásfoglalásához a kib…tt EU-ban. Azt kívánom, hogy bárcsak több országnak lenne olyan hazaszerető kormánya, mint Magyarországnak, Lengyelországnak vagy Olaszországnak. Kérem, maradjon következetes az alkoholista („Isiászom van”) Juncker és a szövetséges diktátoraival, Merkellel és Macronnal szemben.

Feola Moreno: Orbán Viktor úr, én olasz vagyok és el kell szenvednem az afrikai iszlám agresszióját, és egyes honfitársaim árulását, ami nagyon fáj nekem. Ne engedjen be Magyarországra egyetlen megszállót sem. A magyarok jó emberek! 

Mariusz Cwik: Tiszteletem! Maradjon csak hű az elveihez, miközben küzd a marxista demagógiával és megvédi az országát és népét. Előbb-utóbb az Európai Unió csak egy rövid bekezdés lesz az emberiség történelméről szóló könyvekben. Üdvözlet Lengyelországból.

Valentino Desman:  

Orbán úr, köszönet azért, hogy megvédi a közös értékekeinket! Üdvözlet: Horvátországból)

Ez is érdekelhet

origo.hu

A TV2 házaspárja váratlanul különvált

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

metropol.hu

A Házasság első látásra sztárja vallomást tett

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

travelo.hu

Hamarosan újraindulnak a népszerű dunakanyari körjáratok

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-