Létrehozva: 2019.11.04.

Elesett az eső miatt Budapest

Őrült káoszt okozott ma reggel az eső, és az, hogy az őszi szünet után a legtöbb iskolában megkezdődött a tanítás. Ráadásul több helyen baleset, szabálytalan parkolók, avagy felsővezeték-hiba is akadályozta a tömegközlekedés zavartalanságát. A 7-es busz menetirányítói 9:03-perckor adták fel a küzdelmet, és meg is üzenték a vezetőknek: „Mindenki úgy jön, ahogy tud”.

A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) Facebook oldalán tették közzé a 7-es vonalcsoport menetirányítóinak üzenetét: „Budapest elesett.”

A hatalmas eső és a ma reggeli iskolakezdés miatt eleve nagyobb forgalomra lehetett számítani a fővárosban. Ezt tovább tetézte az, hogy a 4-6-os villamos baleset miatt nem járt a Blaha Lujza térről délre, a hűvösvölgyi villamosok pedig felsővezeték-hiba miatt nem indultak el reggel, a 86-os trolit pedig egy szabálytalanul parkoló autó akadályozta. A nagy forgalom miatt eleve nem indították el a 143-mas és 186-os autóbuszokat, a 7-es vonalcsoport irányítói pedig feladták a küzdelmet a forgalommal, és kijelentették: „Mindenki úgy jön, ahogy tud.”

A helyzet a fővároson kívül sem rózsásabb: az Útinform jelentése szerint az M0-s autóúton, az M1-es autópálya irányába, az M5-ös autópályától Szigetszentmiklósig csak lépésben halad a kocsisor, közel 1 óra plusz a menetidő. A fennakadás miatt az M51-es autóúton és az 51-es főúton is több kilométer hosszan araszolnak a járművek.

A keleti szektorban, szintén az M1-es autópálya felé a maglódi csomópont után, a 46-os km-nél egy kamion a belső szalagkorlátnak csapódott. A forgalom csak a leállósávon halad, jelentős torlódásra készüljenek, melyen akár másfél óra is lehet az átjutás.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Együtt töltötte az estét A Nagy Ő és a Házasság első látásra két legmegosztóbb szereplője

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

metropol.hu

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

mandiner.hu

Franciaországban annyira súlyos a helyzet, hogy Amerika biztonsági riasztást adott ki állampolgárai számára

ripost.hu

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

magyarnemzet.hu

„Magyar Péter nem fogja beperelni Varga Juditot, mindent lehet bizonyítani”

origo.hu

Levetkőzött Ördög Nóra - videó

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

ripost.hu

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-