Létrehozva: 2015.12.13.

Elképesztő, miért vették el egy norvég házaspár gyerekeit!

Rémálommá vált egy norvég család élete, miután mind az öt gyereküket erõszakkal elvette tõlük a helyi gyermekjóléti bizottság. A két lányt és a három fiút nevelõszülõknél helyezték el, édesanyjuk a kislányt soha többet nem láthatja. Mindezt csupán azért, mert a család túl keresztény szellemben nevelte õket.

Mind az öt gyerekétől megfosztotta a norvég gyámügy a román-norvég Bodnariou házaspárt pusztán mély vallásosságuk miatt.

A román Marius és a norvég Ruth még Bukarestben ismerkedtek meg, mindketten a pünkösdi egyház tagjai voltak. Az esküvő után pedig a skandináv országba költöztek, ahol egyből családot alapítottak.

Életük akkor vált pokollá, amikor két kislányuk igazgatónőjének szemet szúrt, hogy a gyerekek bizony nagyon keresztények. Az aggódó pedagógus nem volt rest, azonnal jelentette a dolgot a hírhedt norvég gyermekjóléti bizottságnál, a Barnevernet-nél. Még azt is elárulta a hatóságoknak, hogy szerinte a két kicsi nagymamája nagyon erősen hisz benne, hogy Isten megbünteti a vétkezőket, és ez szerinte hátrányosan befolyásolja a 9 éves Eliana, és a 7 éves Naomi fejlődését.

Az igazgatónő mindebből azt a következtetést vonta le, hogy a családnak sürgős segítségre van szüksége a gyereknevelésben.

A bizottság tagjai azonnal lecsaptak a mit sem sejtő, mélyen vallásos házaspárra. Minden előzetes bejelentés nélkül megjelentek a gyerekek iskolájában, és szüleik tudta nélkül faggatni kezdték a két kislányt, akik megszeppenve válaszolgattak. Egyikükből még azt is sikerült kihúzni, hogy bizony otthon néha elfenekelik őket, vagy meghúzzák a fülüket. Miután ezeket kikotyogták,

soha többé nem térhettek haza.

Ezek után a Barnervernet a szülők házánál is megjelent, rendőri kísérettel. A rémült pár alig hitt a szemének, amikor 5 és 2 éves gyerekeiket egész egyszerűen elrabolták tőlük a hatóság emberei. Miután a gyerekekből olyan vallomást is sikerült kicsikarniuk, miszerint az apjuk megrázta a kisbabát, másnap visszatértek, és a 3 hónapos Ezekielt is elvitték. Bár semmilyen vizsgálattal nem tudták igazolni, hogy a babát bármiféle bántalom érte volna, nem adták vissza a szüleinek.

Az összetört Ruth két napig semmit sem tudott a gyerekekről, majd szinte sokként érte a hír: a kicsiket elszakították egymástól és nevelőszülőkhöz vitték őket.

Míg a kisfiúkkal hetente két alkalommal két óra láthatást engedélyeztek nekik, lányait valószínűleg soha többet nem láthatja viszont.

A széthullott család története egyből bejárta az egész világot. Christian Ionescu, a Romániai Pünkösdi Gyülekezet pásztora aktívan kampányol a házaspárért, akinek pokollá vált az élete. A pásztor még egy  online petíciót indított az ügyben, amit ide kattintva bárki aláírhat.

Ez is érdekelhet

origo.hu

15 év után szakított a magyar énekesnő

origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

metropol.hu

Közleményt adtak ki a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

metropol.hu

Szoboszlai a rossz példa, a pénz nem minden

origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HARCÉL

Kovács Zoltán: Magyarország tekintélyének, becsületének és intézményrendszerének megvédése kötelességünk

POLITIK

Lukasenka: Megérettek a feltételek a béketárgyalásokra

POLITIK

A HAMÁSZ ekkor tenné le a fegyvert

POLITIK

Macron is szeretne megszabadulni Ursula von der Leyentől?

POLITIK

A CPAC Hungary kiállás a hagyományos értékek mellett

POLITIK

A NATO döntő szerepre készül Ukrajnában

POLITIK

Ez a magyar CPAC igazi célja

POLITIK

A dollárbaloldal az utolsó perceket is kihasználná Brüsszelben