HARCÉL

Kubatov Gábor feljelentette az őt megvádoló jobbikost

Éjjeliőrnek sem való a dunaújvárosi Stummer – írta egy posztban a rágalmazó politikusról a Fradi-elnök. És egy kommentből kiderül: fel is jelentette.
  • Szerző: rp

„Nemhogy a Nemzetbiztonsági bizottság élére nem való, de még éjjeliőrnek sem.” – Stummer János jobbikos politikusról írta ezt Kubatov Gábor. A Fidesz pártigazgatója közösségi oldalán üzent az őt megvádoló dunaújvárosi Stummernek. A helyi Jobbik képviselője azt állította ugyanis, hogy Kubatovnak köze volt a múlt hétvégi, dunaújvárosi incidenshez. A Dunaferrnél a tulajdonosok csatáját az ukrán fél úgy próbálta eldönteni, hogy zsoldos sereget küldött a gyár átvételére. Stummer akkor azt állította, hogy a támadók Kubatov Gábor emberei voltak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Erre reagált a Fidesz politikusa:

„Stummer azzal vádolt meg engem, hogy „zsoldosseregeket“ küldtem a Dunai Vasműhöz. A valóság ezzel szemben az, hogy az ügyhöz nekem semmi, de semmi közöm.
De tudják, hogy megy ez: akinek kalapács van a kezében, mindenhol szöget lát. Az egyre mélyebbre süllyedő Jobbikot és a balliberális pártokat – a kommunista gazdáikkal együtt – már csak a polgári-nemzeti oldal iránti gyűlölet tartja össze.
Ami pedig Stummert illeti: nemhogy a Nemzetbiztonsági bizottság élére nem való, de még éjjeliőrnek sem.
Ha nem vették volna észre, Dunaújvárosban azóta van veszélyben a helyiek nyugalma és békéje, valamint százak munkahelye, amióta a gyurcsányisták a jobbikosokkal karöltve átvették a város irányítását.”

Az ügy fejleménye a bejegyzés alatt hozzászólásokban olvasható. Kubatov egy kérdésre elismerte, feljelentette Stummert.

„Ma meg is történt a feljelentés” – írta csütörtök délután Kubatov.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?