HARCÉL

Sorosista lett a gödöllői polgármester

A liberális médiában rendszerint függetlennek eladott gödöllői polgármester, az Új Kezdet nevû párt vezetője elismerte, hogy február 8-án, Baszkföld legnépesebb városában, Bilbaóban csatlakoztak az európai liberális frakcióhoz tartozó pártcsaládhoz, nevezetesen az Európai Demokrata Párthoz (EDP).
  • Szerző: Ripost

A saját választói elől is elhallgatta az Új Kezdet nevű törpepárt, hogy Soros Györggyel lépett frigyre – írja a Magyar Nemzet.

Közösségi oldalára kitett posztjában Gémesi György csak annyit írt, egy „konferencia” miatt van az észak-spanyolországi nagyvárosban, aminek a fejlődését dicsérte.

Az Új Kezdet közösségi oldalán pedig semmiféle információ, még csak utalás sincs a nagy eseményről.

Mindössze a párt honlapján, rákeresés után található egyetlen száraz mondat arról, hogy a párt az EDP teljes jogú tagja lett.

Az EDP azzal az ALDE-val alkot egy frakciót az Európai Parlamentben, melyet Soros György leghűségesebb embere, a brüsszeli fogtündér, Guy Verhofstadt vezet. Õ egy igazi bevándorláspárti liberális, aki előszeretettel és általában minősíthetetlen stílusban, ráadásul üvöltözve kritizálja a magyar kormányt, amiért az nem akar migránsokat Európába és a saját hazájába. A brüsszeli politikus sorozatosan tart megbeszéléseket a milliárdos spekulánssal.

A volt MDF-es politikus, Gémesi György rendszeresen kiáll a bevándorlás mellett,

szerinte jó dolog elárasztani az országot illegális migránsokkal.

A lap megjegyzi, hogy a gödöllői vezető az egyetlen polgármester az országban, aki

háromszor is megakadályozta a kötelező betelepítési kvóta elleni önkormányzati határozat elfogadását.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?