HARCÉL

UFO-akták: Hillary Clinton feltárja a titkokat

Õ lehet Amerika első női elnöke, és ő lehet az is, aki kiáll majd a világ elé, és elmondja, mit is kutatnak valójában az 51-es körzetként ismert, szigorúan titkos nevadai bázison. Vajon csak a szavazatok maximalizálása volt a célja Hillarynek, amikor kijelentette: lehetségesnek tartja, hogy jártak már nálunk földönkívüliek, vagy pedig tud valamit, amit hétköznapi halandó eddig csak a különböző találgatásokból sejthetett.
  • Szerző: F. G.

Csak pár éve ismerte el hivatalosan az amerikai kormányzat, hogy tényleg létezik az 51-es körzet. Mostanában pedig azt kommunikálják, hogy ott új típusú repülőgépekkel folytatnak titkos kísérleteket. Ám az egyik, korábban a bázison dolgozó mérnök, Boyd Bushman halála előtt videoüzenetben vallotta be, hogy földönkívüli technológiákat használnak a fejlesztésekhez. Az üzenetben foglaltakat persze cáfolták, ám most Hillary Clinton valami szokatlant mondott - írja a Mirror.

Hillary megmutatja világnak, amit eddig titkoltak

A demokrata párti elnökjelöltségért küzdő volt külügyminiszter New Hampshire-i kampánykörútján egy helyi lapnak azt nyilatkozta: lehetségesnek tartja, hogy jártak már földönkívüliek a bolygónkon, és ha ő lesz az Egyesült Államok következő elnöke, akkor nyilvánosságra hozza a még mindig titkosított UFO-aktákat, és annak is a végére jár, hogy mi folyik az 51-es körzetben.

A kampányfőnök is sokat tud

Hogy mindez csak az UFO-hívőknek szóló tréfás mondat volt, vagy Hillary tényleg tud valamit, azt csak találgathatjuk. Mindenesetre a politikusnő férje, Bill Clinton volt már az ország elnöke, és ő cáfolta, hogy az 51-es körzetben földönkívüliek lennének.

Ezzel szemben az is tény, hogy Hillary kampányfőnöke, John Podesta még korábbi pozíciójában, Obama elnök főtanácsadójaként is szerette volna elérni, hogy oldják fel a titkosítás alól az UFO-aktákat, hogy az amerikaiak szembesüljenek a teljes igazsággal.

Vajon mit szól a földönkívüli fejleményekhez a másik oldal lehetséges elnökjelöltje, Donald Trump? Neki most már, hogy tartsa a lépést Hillaryvel, minimum egy igazi ET-t kell felmutatnia...

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?