Létrehozva: 2020.02.16.

Homoszexuális nevelés Valantin-napra, tantárgy a középiskolában

A genderőrület újabb és újabb szélsőségekre ragadtatja az elszánt híveket. Hol lesz ennek a vége?

A bolognai Laura Bassi középiskola Valentin napi programjában többek között „homoszexuális nevelés”, illetve „nemi identitás” címmel tartottak előadást a gyerekeknek. Az olasz Ilgiornale.it cikke szerint a gyerekeknek legalább egy előadáson részt kellett venni.

„Különösen fontos 2020-ban a szerelemről és a szexualitásról beszélni. Előadások a különböző mítoszok és általános tabuk eloszlatására” – ilyen címmel rendeztek programsorozatot a bolognai Laura Bassi középiskolában, számol be az olasz ilgiornale.it.

Ahogy az a programról készített képen látszódik, a fiatalok részt vehettek például egy nőnek öltözött homoszexuális férfi, azaz egy Drag Queen előadásán, de a tanulók mehettek „nemi szerepek, identitás és biztonságosabb szex” és „homoszexuális nevelés” címmel tartott előadásokra is.

Az olasz portál szerint a napi programot három nappal korábban megosztották a Liceo Laura Bassi iskola képviselőinek Instagram oldalán. A szórólapokon pedig az szerepelt, hogy a gyerekeknek legalább egy előadáson kötelező volt részt venni.

Az üggyel kapcsolatban felháborodásának adott hangot Twitteren Giorgia Meloni, a jobboldali Olasz Testvérek párt elnöke. A politikus bejegyzésében az esetet „genderdiktatúrának” titulálta.

Az elmúlt év különösen gazdag volt „gender-őrületben”. Volt meleg pingvinpár gendersemleges pingvinbébivel, a közösségi média is a genderség melegágyává vált, azt azonban el lehet mondani, hogy a legtöbb gender befolyásnak a gyerekek voltak kitéve: nőimitátorok olvastak tündérmeséket gyerekeknek, a könyvtár gyerekrészlegén is a genderséget hirdető könyvet raktak a polcra és egyre több szülő tűnik fel a láthatáron, aki megváltoztatná kisgyereke nemét.

Nagy port kavart a közösségi médiában például a hétéves James Younger esete, akinek az édesanyja gyógyszereket akar beadni, hogy nemet váltson. Az anyuka már Lunának szólítja a kisgyereket otthon, mivel úgy gondolja, James valójában lány. Ezt pedig azzal próbálta alátámasztani, hogy a kisfiúnak tetszett a Jégvarázs című mese, a McDonald's-ban pedig egyszer lányoknak való játékot kért.

Az üggyel kapcsolatban több kérdés is felmerülhet az emberekben, volt, aki egyenes gyerekbántalmazásnak bélyegezte az anyuka törekvéseit. Még James édesapja is igyekezett fellépni az édesanya érvelései ellen, szerinte ugyanis a fia egyáltalán nem akar lány lenni, ezt csupán az anyja erőlteti rá. A bíróság végül az anyának adta a gyermek sorsa feletti döntést. Az édesanya, Anne Georgulas, aki egyébként gyerekorvos, úgy gondolja, fia, James valójában lány. Az édesapa, Jeff Younger szerint azonban szó sincs erről, valójában az édesanya az, aki lányruhákat erőltet a fiára, akinek egyébként már három éves korában kifestette a körmét. James pere mérföldkövet jelenthet az ehhez hasonló ügyekben, amikor a szülők úgy érzik, joguk van eldönteni gyermekük nemét – még ha ez szembe is megy a biológiával. Sokszor felvetődik a kérdés, jól teszik-e a szülők, ha gyereküknek már egészen fiatalon hormonkezelő gyógyszereket adnak be. Elképzelhető ugyanis, hogy a gyerek úgy gondolja, nemet akar váltani, fiatalon azonban nem feltétlenül látja át ennek a végzetes következményeit. És még nincs vége: A szokásos sötétkék helyett rózsaszín csomagolást vezetett be Olaszországban legismertebb termékének, a Spaghetti No.5-nek a Barilla – írja a V4NA hírügynökség. A világ legrégebbi tésztagyártója, amely 1971 óta amerikai többségi tulajdonban van, azért váltott a genderbarát csomagolásra, hogy termékeit vonzóbbá tegye a leszbikus, meleg, biszexuális és transzszexuális (LMBT) közösségek számára.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Sokakat érintő változás jöhet a magyar jogosítványoknál

origo.hu

Egyre többen halnak meg szex közben, és már kezdik sejteni, miért

borsonline.hu

Elon Musk kitálalt az ufókról, döbbenetes dolgot mondott

vg.hu

Új üzemanyagárak: megtörte a kereskedőket a kormány fenyegetése – szerdától sokkal olcsóbb adják a dízelt

life.hu

Borzalmas jövőt vetít előre az épület, amiben 20 ezer ember él együtt

origo.hu

Fejjel lefelé mutogatja a hatalmas melleit Sydney Sweeney - fotók

astronet.hu

Heti horoszkóp 2024. április 22-28.: A telihold sem könnyíti meg az életedet

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Egymásra licitálnak Európában a háborúpárti politikusok, Brüsszel a tűzzel játszik

POLITIK

Brüsszelben úgy gondolják: a tömeges bevándorlás aranyat ér. Vajon kinek?

POLITIK

Terrorriadó a német strandokon: Felfegyverkeznek a fürdők az erőszak ellen

POLITIK

Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK

Háborús pszichózis: Óriási fegyverkezésbe kezdenek a britek

POLITIK

Már fél millió ukrán katona esett el a háborúban

POLITIK

Katonákat küldhet Ukrajnába az Egyesült Államok

POLITIK

Reális az atomháború veszélye