INSIDER

120 éves titkos alagutat talált a háza alatt – fotók

A brit Jake Brown nemrég vásárolt egy dél-angliai házat magának, és mivel önkéntes karanténja alatt rendkívül unatkozott, úgy gondolta, kipofozza otthonát egy kicsit. A dolog azonban nem várt fordulatot vett...
címkék:
  • Szerző: Ripost

Jake Brown az újonnan vett háza körül munkálkodott éppen, amikor feltűnt neki, hogy az egyik fal másabb textúrájú, mint a többi. Nem hagyta nyugodni a dolog, és addig nézegette, míg végül egy akkora lyukat vájt a falba, hogy a fejét át tudta dugni rajta – ekkor jött a megdöbbenés: a fal mögött egy titkos alagút bújt meg. A titkos átjárót lebontotta, így bejutott a meglehetősen nagy, sötét helyiségbe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Jake Brown / / SWNS / Profimedia

„Miközben épp kávézgattam az épület alagsori bejárat ajtaja előtt állva, észrevettem egy részt a falon, ami eltért a többitől, ezzel kezdődött minden„ – elevenítette fel Jake. „A kíváncsiság és az unalom sarkallt rá, hogy fúrót fogjak, és megnézzem, mi van a fal mögött. Nagyobb tér tárult a szemem elé, mint vártam.”

Fotó: Jake Brown / / SWNS / Profimedia

Az alagút belsejében régi tárgyakat fedezett fel, beleértve egy régi biciklit, festékkannákat és egy régi újságot, amelyek igazolják, hogy az alagút már több mint 50 éve le van zárva, és arra is bizonyítékot talált néhány festékes dobozon, hogy maga az alagút már az 1900-as évek elejétől fennáll, azaz már 120 éve létezik.

Fotó: Jake Brown / / SWNS / Profimedia

„Tárolóhelyként használhatták, hogy elrejtsék az ingatlan tetejének, ereszcsatorna, ajtók és ablakok felújításának hulladékait sok-sok évvel ezelőtt, mielőtt lefedték volna„ – tette hozzá az új tulajdonos, aki egy másik kor emlékeit saját szemével pillanthatta meg otthonában.

Fotó: Jake Brown / / SWNS / Profimedia

 

címkék:
És ezeket olvastad már?