INSIDER

14 éves fiúval bukott le a balatoni képviselő!

A helyiek is felfigyeltek már a férfi különös viselkedésére. Borzalom, ami kiderült róla!
  • Szerző: Ripost

Fiatalkorú fiúkat csábított el egy Balaton-felvidéki település önkormányzati képviselője, aki mindössze néhány ezer forintért és édességért cserébe várta el a gyermekektől, hogy szexuális kapcsolatot létesítsenek vele – az esetről az Omega hírek számolt be.

Úgy tudni, a gyanútlan gyermekek becserkészése már nyár óta tartott, ám a képviselő csak szeptemberben bukott le perverziójával: amikor a helyi boltban vásárolgatott nassolnivalót egy 14 éves fiúval. A fiúról kiderült ugyanis, hogy korábban orálisan kielégítette a képviselőt.

Az üzlet személyzetének is gyanússá vált a képviselő: az, hogy mindig másik fiúval tér be a boltba, és gyakran lehetett a fiúkat a kocsijában is látni.

A hír azóta bejárta a falut, és mondhatom, mélységesen fel vagyunk háborodva.

Kiderült, hogy a fiú megrontása nem egyedi eset volt.

Most mintegy tíz fiatalról beszélik, hogy a képviselő levitte őket Balatonfüredre a Koloska-völgybe, játszani. Azt mondta, hogy nekik is jó lesz, és cserébe kapnak egy kis zsebpénzt, és csokit, cukrot is választhatnak maguknak az üzletben. Egy kicsit idősebb fiúnak úgy tudni, üzletet is ajánlott a férfi, hogy több pénzzel honorálná, ha más, fiatalabb fiúkat is beszervezne – mesélte a portálnak egy névtelenséget kérő informátor.

Az érintett gyermekek szülei között van, aki feljelentést tett a rendőrségen. Az esettel kapcsolatban a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szerdára ígért választ.   

A lap szerint a képviselő falujában is kiderültek a történtek, ezért a napokban a közmeghallgatáson téma lesz a gyermekek védelme és a közfeladatokhoz méltatlanná vált képviselő ügye.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?