Létrehozva: 2021.12.22.

2 milliárdot érő villában él, 100 milliós autóval jár a fővárosi közműcégek csúcsvezetője!

Több mint kétezer négyzetméteres, minimum 2 milliárd forintot érő, úszómedencés svábhegyi villában él, és egy 100 milliós luxusautóval, Bentley-vel jár a fővárosi közműcégek csúcsvezetője. A Metropol szerdai számában újabb bizonyítékok jelentek meg Karácsony Gergely kedvenc cégvezére, a Gyurcsány-fiókának nevezett Mártha Imre meghökkentő vagyonáról.

Luxusutak a világ legdrágább helyeire, napi 1 millió 600 ezres szállodaszámlák, 15 milliós karórák, jachtutak csaknem meztelen hölgyek kíséretében. Nagy visszhangot keltett a Metropol cikke a fővárosi köztisztaság, a Főtáv, a kertészet és a temetkezés csúcsvezetőjének luxuséletmódjáról. Még a baloldali orgánumok is találgatják, vajon mennyi lehet Mártha Imre jövedelme.

Szoros szövetségben. A pénzügyek területén is? Fotó: FKF Facebook

Időközben újabb leleplező bizonyítékok jutottak a Metropol birtokába, szerdai számukban azt írják: egymást érik a lap e-mail-címén a magukat becsapottnak és megalázottnak érző dolgozók levelei.

Küldtek például fotókat arról, hogy Mártha Imre még a nyáron, munkaidőben(!) úszómedencés posztokkal provokálta a munkatársait. A fővárosi cégvezér a levelek állítása szerint jellemzően alig egy-két órát tölt a munkahelyén, aztán eltűnik, elutazik, akár hetekre. A levelek írói állítják, hogy ezek a felvételek olyan napokon készültek napközben, amikor Mártha Imre elviekben dolgozott és nem volt szabadságon. Azt azonban fontosnak tartotta, hogy egy-egy provokatív posztot kitegyen, megmutatva hogyan is tölti a home office-ban, „swimming pool” mellett a „munkaidejét”.

Úszómedencés posztjaival provokálja beosztottait.

Az egyik levélíró szó szerint ezt írta: „A tisztelt vezérigazgató ÚR – mert így kell szólítanunk, a többi vezetővel együtt, csak néhanapján jár be. akkor is legfeljebb 1-1 órára. Aztán hazamegy úszkálni a fűtött medencébe.„

Ami azonban még beszédesebb, hogy Mártha Imre hol készítette ezeket a felvételeket. A Metropolhoz eljutatott dokumentumok szerint a fővárosi közműcégek első számú vezetője a Svábhegy egyik legdrágább utcájában, a György Aladár utcában él, egy egészen pontosan 2240 négyzetméteres vadonatúj villában. Ami a mai budapesti, 12. kerületi ingatlanárakat figyelembe véve, minimum 2 milliárd forintot ér. Az már csak „taktikai húzás” lehet, hogy a villát a Mártha Imre legközelebbi hozzátartozói tulajdonában álló cég nevére íratták.

A Svábhegy egyik legdrágább utcájában áll a villája.

A Metropol munkatársai utánajártak, a villában egyedül Mártha Imre lakik. A szomszédok állítják, hogy rendszeresen csak őt látják ki és bejönni a kapun.

Később érkezett még néhány újabb meglepő fotó a Metropol szerkesztőségébe. Állítólag ezeket is feldühödött budapesti közmű-alkalmazottak készítették, akik megalázva érzik magukat az általuk Gyurcsány-fiókának nevezett cégvezér provokáló gazdagságától.

A képek azt bizonyítják, hogy Mártha Imre, miközben napközben a szolgálati Skodát használja, amint hazamegy, nyomban átül egy 100 milliót érő Bentley-be, a világ egyik legdrágább autójába.

A fővárosi cégvezér munkatársainak először egy olyan dicsekvő poszt lett gyanús, amit a svábhegyi villa teraszáról tett ki a fővárosi közműcégek első számú vezetője. Ezen felfedeztek egy Bentley feliratú különleges bögrét, amihez csak a luxusautó márkakereskedésében lehet hozzájutni.

Ilyen bögréhez csak a luxusautó márkakereskedésében lehet hozzájutni.

Ezután döntöttek úgy, hogy alaposabban is körülnéznek. Sikerült is lefényképezniük az általuk csak Gyurcsány-fiókának, esetleg gunyorosan „Mártha úrnak” mondott cégvezetőt a 100 milliós luxusautóban.

Szolgálati Skodája csak álca, valójában egy 100 milliót érő autója van.
A Gyurcsány-fiókának becézett cégvezér büszkén ül a Bentley volánja mögött.

A dolgozók számára továbbra is csak egy kérdés marad. Hogyan tudnak a Mártha Imre irányítása alatt álló fővárosi közműcégek ekkora jövedelmet biztosítani a cégvezérnek, miből telik 2 milliárdos villára, 100 milliós autóra, 15 milliós órára és napi másfél milliós szállodaszámlára, miközben sorozatosak az elbocsátások a közterület fenntartónál, a Főtávnál, a Főkertnél és a Temetkezési Vállalatnál? Miből telik minderre, miközben szeméttárolókat és jegyautomatákat szerelnek le Budapesten takarékossági okok miatt?

Ez is érdekelhet

origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

hirtv.hu

Embert gázolt a metró Budapesten

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

vg.hu

Máris újabb éttermet nyit a McDonald’s – nyáron már várja a vendégeket

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg - a csodálatos Cserháti Zsuzsa szenvedései

astronet.hu

Heti holdhoroszkóp 2024. április 22-28.: a Skorpió telihold segít az elengedésben

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Mutatjuk a gyermekvédelmi törvénycsomag pontjait, komoly szigorítások léphetnek életbe

INSIDER

Követői tették helyre a hazugsággal kampányoló Magyar Pétert

INSIDER

Luxusterepjárót állított Karácsony Gergely a Blaha közepére

INSIDER

Akár tíz évre is börtönbe kerülhetnek a hídpénzbotrány elkövetői

INSIDER

Ezek a nők isznak a legkeményebben a Covid-járvány óta - Mutatjuk, hogy kik ők

INSIDER

Szentkirályi Alexandra: „Panaszkodás helyett dolgozni kellene! Változást Budapesten!”

INSIDER

Budai Gyula: a NAV nyomoz a Lánchíd felújítása ügyében

INSIDER

Fontos: Itt vannak a kormány legújabb bejelentései - Videó