INSIDER

200-nál is több embert vert át a somogyi nő, ez volt a trükkje

Pénzhiányában nem létező termékeket kezdett árulni. Az összeget pedig mindig előre kérte. Végül lebukott, majd a rendőrségnek kellett elszámolnia tevékenységével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Valótlan internetes hirdetésekkel ejtett tévedésbe 221 embert egy nő az ügyészség szerint, ezért vádat emeltek ellene – tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-t.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Azt írták: a nehéz anyag körülmények között élő, 29 éves feltételezett elkövető 2018 májusától tíz hónapon át kis értékű ruházati és háztartási termékeket kínált eladásra a neten, az árukkal azonban nem rendelkezett.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A legtöbbször a pár ezer forintos vételár előre utalását kérte az ország különböző részein lakó vevőktől, a megrendelt termékeket azonban nem küldte el nekik. A pénz beérkezése után a hirdetéseket és az eladói profilját törölte, így a sértették már nem tudták elérni. A nő így másfél millió forintra tett szert, a pénzt maga és családja megélhetésére költötte.

A Siófoki Járási Ügyészség csalás miatt felfüggesztett börtönbüntetést kiszabását indítványozta a büntetlen előéletű, a bűncselekmények elkövetését beismerő nőre – közölték.

címkék:
És ezeket olvastad már?