INSIDER

4 gyerekes családapát ölt meg a vihar miatt kidőlt fa

30 év boldog házasságnak vetett véget a szerdai, hatalmas erejű, viharos szél. Az ítéletidőben az óriási széllökések kettétörtek egy gigantikus fatörzset, és Sz. Csaba Zoltán arra haladó autójára döntötték. Az 54 éves tapolcai férfinak esélye sem volt a menekülésre, túlélésre.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Talán sosem volt még szüksége olyan mély istenhitre és családja szeretetére, összetartó erejére a mélyen vallásos Sz.-né T. Máriának, mint most.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Deltahír/Ács Krisztián

A négygyerekes édesanya egy hete veszítette el szeretett édesanyját, akit még el sem tudott temetni, amikor újabb gyászhírt kapott. Mindig vidám, családszerető férje, akinek három évtizede fogadott örök hűséget, s akitől két lánya és két fia született, örökre elhagyta őket.

Fotó: Deltahír/Ács Krisztián

A rendszergazdaként dolgozó, 54 éves Sz. Csaba Zoltán feltehetően hazafelé tartott szerda délután az ítéletidőben, amikor az iszonyatos erejű szél kettétört és az autójára döntött egy, közel egy méter átmérőjű fatörzset. A roncsból már csak a férfi élettelen testét tudták kiemelni a tűzoltók.

Fotó: Deltahír/Ács Krisztián

A gyászoló özvegy Kosztolányi Dezső Halotti beszédét idézve, Facebook- posztban tudatta, hogy drága férje, a szeretett édesapa február 5-én tragikus balesetben elhunyt. A bejegyzéshez pár óra alatt négyszáznál is több együtt érző hozzászólás érkezett. A utolérte Szabó Csaba tapolcai vőfélyt, aki jól ismerte a családapát.

„Mélységesen megrendített Csaba halála. Szegény felesége! Két hónapnyi betegség után a napokban hunyt el az édesanyja, most pedig szeretett férjét is elveszítette! Rendszeres résztvevői voltak a vasárnapi miséknek, de nem tudom, segít-e az istenhit két ekkora csapás elviselésében. Néptáncot tanítok, de az összes csütörtöki órámat lemondtam, mert most nincs helye és ideje a vidámságnak, mulatozásnak„ – fogalmazott Szabó Csaba.

Az áldozat özvegye holnap temeti édesanyját, nemsokára pedig férjétől is örök búcsút kell vennie. Dupla gyászában négy gyermeke adhat vigaszt: felnőtt fia és lánya, valamint a két kisebb – és a hite.

Ripost előfizetés banner

címkék:
És ezeket olvastad már?