Létrehozva: 2019.09.19.

A békéscsabai férfi sem sejtette, hogy ez lesz, ha prostituálthoz megy

A férfit megzsarolták a szex után, ugyanis arról titokban videót készítettek.

A Békéscsabai Járási Ügyészség társtettesként elkövetett zsarolás kísérlete és különleges személyes adattal visszaélés miatt emelt vádat három nő és három férfi ellen, akik szexuális együttlétről készített videóval zsaroltak meg egy férfit.

A vádlottak közül egy 27 éves és egy 29 éves nagykamarási nő a vádbeli időszakban prostitúcióból éltek. Az egyik internetes portálon hirdették magukat és a szexuális szolgáltatásaikat egy gyulai lakásban nyújtották ügyfeleik részére. Június 10-én a hajnali órákban egy férfi hívta fel a honlapon magát „Szandra” néven hirdető 27 éves nőt és 6 órára találkozót beszéltek meg a fenti ingatlanban. Ezt megelőzően a két nő egy mobiltelefont beállított a szobába abból a célból, hogy a sértett tudta és beleegyezése nélkül a szexuális együttlétről felvételt készítsenek, majd annak a felhasználásával, illetve az azzal való fenyegetéssel a jó anyagi helyzetűnek ítélt sértettet a későbbiekben pénz átadására kényszerítsék.

A történtek után 3 nappal előbb a 27 éves nő hívta fel a férfit azzal, hogy a lakás főbérlője készített a tudtán kívül videókat az együttlétükről és segítségét kérte, nehogy fény derüljön arra, mivel foglalkozik. Rövid idő múlva a 29 éves nő is felhívta a sértettet és azzal fenyegette meg, hogy a felvételt megmutatja a feleségének, illetve feltölti az internetre, ha nem fizet 5 millió forintot. A prostituált nők kiderítették a férfi élettársának nevét, illetőleg a házához is elmentek és lefényképezték azt, a fényképet pedig elküldték a sértett részére, hogy ezzel nyomatékosítsák követelésüket. Az egyik hívás alkalmával a 29 éves nő azzal is megfenyegette a férfit, hogy feljelenti a rendőrségen, mivel a vele szexuális aktust létesítő nő nem töltötte be a 18. életévét.

A megfélemlített férfi közölte a nőkkel, hogy ennyi pénz nem áll rendelkezésére, ezért a nők előbb 1,5-2 millió forintot követeltek a mobiltelefon és a memóriakártya átadásáért, majd alkudozás eredményeként első részletként 500 ezer forint átadásában egyeztek meg, amit a sértettnek egy Csabaszabadiban lévő buszmegálló kukájába kellett volna elhelyeznie. A zsarolásról tudott a nők családja is – így az egyik nő 31 éves férje, annak 27 éves testvére, aki nem mellesleg a másik nő élettársa volt, azok 57 éves anyja és még egy 52 éves férfi – és ők mentek el a pénzért.

Időközben a sértett értesítette a rendőrséget, így a megjelölt időpontban nemcsak a zsarolásról tudó családtagok, de a rendőrök is megjelentek a helyszínen és éppen akkor érték tetten az elkövetőket, amikor az „anyós” a kukából kiemelte a pénznek hitt csomagot.

A Békéscsabai Járási Ügyészség társtettesként elkövetett zsarolás kísérlete és különleges személyes adattal visszaélés miatt emelt vádat az elkövetőkkel szemben, és részben végrehajtandó, részben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását kérte. Az eljárás a Békéscsabai Járásbíróság előtt folytatódik – írja az ügyészség.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nem egy luxustelefon, de nagyon jó vétel lehet a Samsung Galaxy A55

origo.hu

Kiderült, hogy Zelenszkij hogyan akar véget vetni a háborúnak

mindmegette.hu

Mindent kirántunk! 7 isteni rántott hús és zöldség

magyarnemzet.hu

Ritkán látható dühkitörés borzolta a kedélyeket a sznúker-vb-n + videó

ripost.hu

Krausz Gábor Mikes Annával közösen jelentette be a nagy hírt, erre vártak a rajongók

magyarnemzet.hu

Nagyon csúnya titok derült ki az Orbán-gyűlölő Lilu múltjából

origo.hu

Hatalmas terhespocakkal pózol Lékai-Kiss Ramóna

travelo.hu

Búcsút int a budapesti állatkert jegesmedvéje, siessetek, ha még látni szeretnétek

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Jó hír az autósoknak: jelentős üzemanyagár-csökkenés jön hamarosan

INSIDER

Karácsony lebuktatta magát: olyan interjút adott, hogy rengetegen fordítanak neki hátat

INSIDER

Összement a tejföl, a túró és a mosogatógép kapszula is kevesebb lett! Mutatjuk a konkrét termékeket

INSIDER

Mutatjuk a gyermekvédelmi törvénycsomag pontjait, komoly szigorítások léphetnek életbe

INSIDER

Ma sem ússzuk meg szárazon: három vármegye is riasztást kapott – Időjárás

INSIDER

Megszületett az ítélet a pécsi Fekete Angyal ügyében

INSIDER

Menczer Tamás: Minden erőnkkel és eszközünkkel védjük a magyar családokat

INSIDER

Rétvári Bence: A pedofiloknak nincs kegyelem