INSIDER

A beteg Zsóka néni nem fogadhatja vissza a tyúkjait

Először megszólalni sem tudott, majd zokogni kezdett örömében a Tápióbicskén élő Baranyai Jánosné, amikor megtudta a jó hírt, hogy visszakaphatná kicsikéit, de sajnos ez már nem válhat valóra.
címkék:
  • Szerző: M. N.

A múlt héten számolt be arról, hogy Zsóka néni kénytelen volt megválni 25 tyúkjától, melyeket gyerekeiként nevelt férjével együtt. Cikkünk megjelenése után több olvasónk is jelezte, hogy kifizetné a tyúkok egy évi tartását, azért, hogy azok visszakerülhessenek az asszonyhoz. Lapunk elmondta a jó hírt Zsóka néninek, aki örömében először megszólalni sem tudott, csak zokogott a boldogságtól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Segítő Kezek az Állatokért civil csoport

Hihetetlen, hogy léteznek még ennyire jó emberek

– mondta lapunknak Zsóka néni.

Próbáltam elfogadni és feldolgozni, hogy a kicsikéim már nem az én udvaromban kapirgálnak, erre kapok egy ilyen jó hírt. A -on keresztül is szeretném üzenni a felajánlóknak, hogy hálás szívvel köszönöm, de a tüdőbetegségem miatt sajnos nemet kell mondanom.

Fotó: Segítő Kezek az Állatokért civil csoport

Korábban Zsóka néni lapunknak elmondta, hogy az anyagi terhek mellett az is szempont volt a tyúkok továbbadása mellett, hogy férje és ő tüdőbetegek, ami mindkettőjüket megviseli.

Tyutyukáim, ahogy én neveztem őket, most Makrai Krisztiánnál és az általa vezetett Segítő kezek az Állatokért Civil Csoportnál vannak

– folytatta.

Fotó: Segítő Kezek az Állatokért civil csoport

Ha szabad ilyet kérnem, azt a felajánlást, amit nekünk adtak volna, adják a szervezetnek, hiszen ők is el tudják juttatni a tyúkjaimnak. Egyébként a családom és az ismerősök is felajánlották már, hogy bármikor elvisznek a farmra, hogy meglátogassam a kicsikéimet, amit biztosan meg is fogok tenni!

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?