INSIDER

A halál sem tudta őket elválasztani, édesanyjával halt meg a 23 éves kiskunhalasi világbajnok

Fekete Patrikot 23 évesen győzte le a koronavírus. A fekvenyomó bajnok édesanyja szintén Covid-19 fertőzésben halt meg, édesanya és fia egymást követték.
  • Szerző: Ripost

Szinte sokkolta a kiskunhalasiakat a hír: Fekete Patrik, városuk büszkesége koronavírus-fertőzésben elhunyt. A 23 éves kiskunhalasi világbajnok a KSZC Dékáni Árpád Technikum rendészetis diákja volt, egész életében rendőrnek készült, és iskolája kedvence volt.

„Az egyik kedvenc idézeted van a fejünkben, amit sokszor mondogattál órákon, a beszélgetések során....”Semmi sem fontosabb a szenvedélynél. Nem számít, mit csinálsz az életedben, azt szenvedéllyel tedd! Te ennek megfelelően élted az életed, ezt a világbajnoki címed is mutatja!„ – búcsúzott tőle volt iskolája a Facebookon.

a 23 éves kiskunhalasi világbajnok

Elhunyt a a 23 éves kiskunhalasi világbajnok

Patrik neve fogalom volt az iskolában. A 2016-os érettségit követően még két évre az intézményünkben maradt közszolgálati ügyintézői szakon. Tanárai, diáktársai egy érzékeny, alázatos, tisztelettudó, remek közösségi embert ismerhettek meg személyében. Kitűnt szerénységével, kedvességével, segítőkészségével, humorával. Mindenki ismerte, kedvelte, szerette„ – írta róla volt tanára.

”Szeretett édesanyjával szinte egyszerre távoztak. A köztük lévő hihetetlen erős köteléket a halál sem tudta elválasztani. Anya és fia együtt hagyták itt e földi világot, és – talán – egy új, fájdalmaktól, jajkiáltásoktól mentes szférában lesznek újra együtt„ – búcsúzott Patriktól egykori tanára.

A közösségen mély döbbenet lett úrrá, nem tudják egyelőre felfogni a történteket. ”Tegnap óta a súlyzók elárvultak, a konditeremben süvít a maró csend, a riadtság. A tegnapi hír hallatán tompán dübörögnek agyunkban a hihetetlen szavak, a gondolatok; nem tudjuk, mit tegyünk, mert képtelenségnek tűnik, hogy ilyen megtörténhet.„

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?