INSIDER

„A kisfiamat és a feleségemet szólongattam, de már nem éltek” – zokogva vallott az apa a nyársapáti balesetről

A férfi felesége és nagyobbik fia nem élte túl a balesetet.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a is beszámolt, buszmegállóban várakozók közé hajtott egy mikrobusz péntek reggel a 441. számú főút mellett. Egy fiatalasszony éppen iskolába vitte a gyerekeit, amikor K. István furgonja a megállóba csapódott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

A 25 éves Tímea és a mellette ülő 9 esztendős kisfia azonnal meghaltak. Az asszony 7 éves fia, Botond, egy 9 esztendős kislány és egy 16 éves tini súlyosan megsérült, ahogyan a 40 esztendős sofőr is, akit jelenleg is kórházban ápolnak.

Félrerántotta testvérét

K. István Cegléd felől érkezett, kamaszlányát vitte a helyi gimnáziumba. A kocsija azonban irányíthatatlanná vált, és rövid cikázás után egyenesen a várakozó gyerekek és a kisfiait kísérő édesanya közé csapódott. Csabika és a bátyja is a sorakozó gyerekek között állt, ők sérülés nélkül úszták meg a horrorisztikus balesetet.

„A buszt vártuk, akkor vettük észre a furcsán cikázó autót – mesélte a Borsnak a 13 éves fiú. – Gyorsan félrerántottam a testvérem, aztán láttam, hogy az egyik fiú nagyon vérzik, szóval odarohantam, és a táskáját a feje alá tettem. Odanéztem a hölgyre, de rögtön láttam, hogy ő már nem él. Ő és a kisfia voltak legközelebb a kocsihoz, Máriusz a padon ült – mondta csöndesen a bátor kamasz, aki ezután gyorsan segítségért szaladt a szomszéd házhoz. – Sosem fogom elfelejteni, amit láttam” – mondta szomorúan.

Sokkot kapott

Az elgázolt családanya, Tímea férje éppen munkába készülődött.

„Otthon voltam a négyéves fiammal, amikor a szomszéd benyitott, mondta, hogy szörnyű baleset történt a megállóban. Rögtön kirohantam, és amikor megláttam a helyszínt, sokkot kaptam – mondta a Borsnak sírva Máriusz. – A kisfiamat és a feleségemet szólongattam, de ők már nem válaszoltak, akkor már nem éltek„.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?