INSIDER

A magyar rendőr megrázó vallomása: Álltunk a karunkban az újszülött lányunkkal és nem akartuk elhinni, amit az orvos mond

A magyar rendőr az interneten kért segítséget kislánya kezeléséhez.
  • Szerző: Ripost

A Facebookon kért segítséget Pecsics András rendőrjárőr: kislánya egészségügyi ellátására gyűjt pénzt. Kornélia két éve jött világra ikertestvéreivel, Gergellyel és Mártonnal, a család a hármas ikreken kívül a hatéves Barnabást is neveli egy Vas megyei faluban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Sajnos kislányunk súlyos agykárosodást szenvedett, melynek következményei sokrétűek. Érintik a mozgását, a látását, az értelmét is. 5 hetes korában azzal bocsátották haza a kórházból, hogy mozdulatlanul fog feküdni a szoba egyik sarkában, semmi akaratlagos tevékenységre nem lesz képes” – írta az édesapa a Zsaruellátó Facebook-oldalhoz eljuttatott levelében.

„Hallottuk, amit mondanak, értettük is a szavakat és tudtuk, hogy nagy a baj, hiszen hetekig életveszélyes állapotban volt, de elhinni nem tudtuk és nem is akartuk a jóslatot. Szülőként ennél lesújtóbb hír kevés van. Álltunk karunkban az alig 2 kilós csodánkkal és elhatároztuk, hogy nem lehet így, minden követ megmozgatunk, hogy önálló életet élhessen!” – folytatta a járőr, hozzátéve, az első pillanattól rengeteg fejlesztő foglalkozásra hordták a kicsi lányt.

„Eddig sikerült mindent önerőből megoldanunk, rengeteg túlóra és lemondás árán, a család támogatásával. Most viszont már elég nagy ahhoz Kornélia, hogy intenzív rehabilitációs heteken is részt vegyen ezen terápiák mellett. Találtunk egy szuper fejlesztőházat Solymáron. Ennek ára szállással, utazással együtt azonban meghaladja anyagi lehetőségeinket, így kénytelenek voltunk gyűjtést indítani Kornélia mosolyáért címmel.

Bízunk Kornélia fejlődésében, már most túlszárnyalta az orvosok jóslatait, akik szerint vegetáló szobanövény lesz”.

Természetesen a szülők nem hittek az orvosoknak, és milyen jól tették. A mosolygós kislány szépen fejlődik.

Az alábbi fotóra kattintva és azt lájkolva pedig te is segíthetsz nekik. A legtöbb lájkot gyűjtő apuka ugyanis ingyen viheti a fejlesztő táborba a gyermekét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?