INSIDER

A Ripost megtudta: ezért veszett nyoma a 16 éves nagykőrösi fiúnak

Már a rendőrség is kereste a 16 éves nagykőrösi Gy. Máriót, akinek majdnem két teljes napra nyoma veszett. Most megtudtuk, mi történt vele.
  • Szerző: Ripost

A szülők tehetetlenül álltak az eltűnés előtt, hiszen még kamerafelvétel is volt arról, ahogy fiuk iskolatáskával és tornazsákkal elindult az iskolába, ahova már rejtélyes módon nem érkezett meg. Ehhez hasonló eset korábban sosem történt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost olvasói fotó

„Azt üzenjük neki, hogy jöjjön haza! A húga kórházban van, születése óta kezelésekre szorul, legalább miatta jöjjön haza. Nagyon várjuk, és mindent megoldunk„ üzente fiának az édesanya a -on keresztül. Mint megtudtuk, ezután hamarosan előkerült a fiú, aki szerelmi bánatában szökött el.

„A fiunk szerencsére már itthon van épségben, egészségben, így köszönünk mindent!” – hálálkodott lapunknak az édesanya.

„Elment vonattal Pestre, járt a Margitszigeten, a Parlamentnél, majd amikor szembesült vele, hogy mekkora felhajtás van miatta, hazatelefonált. Végül Cegléden kötött ki, oda mentünk érte. Szerencsére nem esett semmi baja. Egy lány miatt ment el, akiben csalódott, vagyis szerelmi bánatában kószált el. Azóta viszont sok rajongója lett, így nem szomorkodik, egész nap velük csetel„ – mosolyodott el az anyuka.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?