Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2019.12.18.

A takaró alá bújt, így úszta meg a győri családirtást a 6 éves kislány

A megtört nagymama mondta el a Ripostnak: a takaró alá bújt a kis Léna, amíg brutális apjuk megfojtotta a testvéreit. A kislány nem emlékszik semmire – lehet, hogy azért, mert H. Gábor elkábította a gyerekeket bestiális tette előtt.

A 6 éves kis Léna, a győri családirtás egyetlen túlélője már vasárnap este hazamehetett a kórházból, ahová azután került, hogy apja, H. Gábor a láthatáson megölte két testvérét: a 13 éves Liliánát és a 10 éves Márkot,majd magával is végzett. A férfi nem bántotta a kislányt, ő volt az, aki anyjától segítséget kért, amikor megérkezett értük a győri munkásszállóra.

Fotó: police.hu

Miután a katasztrófavédők rájuk törték az ajtót, és kimenekítették, Lénát kórházba vitték, ahol pszichológusok vizsgálták.

Apja, H. Gábor motivációját csak sejteni lehet: mivel 4 éve feleségét, Annamáriát próbálta egy kalapáccsal megölni, miután megcsalta őt, a kriminálpszichológus valószínűsíti, hogy most is az asszonyon akart bosszút állni.

A tettes négy évvel ezelőtti letartóztatásakor. Fotó: 112press

Amíg a férfi a rácsok mögött volt a gyilkossági kísérlet miatt, Annamária új életet kezdett. Gáborral azonban tartotta a kapcsolatot, a gyerekekkel havonta látogatták a börtönben, sőt Annamária a hivatalos szervek előtt is kiállt volt férjéért: még azt is elérte, hogy a férfival közös legyen a gyerekfelügyelet joga, miközben az ügyészség eltiltotta volna tőle a gyerekeket. Mind az asszony, mint a szakemberek úgy hitték: a férfi szereti a gyermekeit, ragaszkodik hozzájuk. Ám úgy tűnik, Gábor mindenkit átvert, és csak a bosszú vezérelte. Szeptemberben szabadult a börtönből, és azóta ez volt az első láthatása. Az anya vitte oda hozzá a gyerekeket pénteken. A férfi az EON telepén lakott, ám azt tegnap tévesen írtuk, hogy a cég által fenntartott lakásokban, és mint kiderült, nem is a cégnél dolgozott.

A férfi a két nagyobbik gyermekkel hidegvérrel végzett, ám mire a legkisebb lányhoz ért, feltehetően elfogyott a dühe, kitisztult a feje, és őt megkímélte. A kis túlélő, Léna mindebből semmire nem emlékszik, csak annyira, hogy nagyon megijedt azon az éjjelen, és a takaró alá bújt.

- Azt mondja, nem emlékszik semmire. Annyit mondott csak, hogy elbújt a takaró alá. Egyébként meglepően vidám, ahogyan mindig – árulta el a Ripost-nak Margit, a kislány nagymamája, aki hétfő este találkozott a lányával és az unokájával, először a történtek után.

Ha kíváncsi vagy, milyen részleteket árult el még a nagymama és mit mondott a kriminálpszichológus, keresd a Ripost szerdai lapszámát az újságárusoknál!

 

Vizsgálatot indít a miniszter Átfogó kormányzati vizsgálat elrendelését kezdeményezi az igazságügyi miniszter, hogy egyértelműen kiderüljön, a győri gyerekgyilkosság ügyében mulasztott-e bármelyik állami szerv vagy annak alkalmazottja. A tragédia kapcsán Péterfy-Novák Éva író a közösségi oldalán nyílt levelet írt Varga Judit miniszternek, amiben azt kéri tőle: adjon magyarázatot arra, hogy ki a felelős a családirtásért. Varga Judit szintén a közösségi oldalán válaszolt a levélre. Varga Judit bejegyzése:

Tisztelt Péterfy-Novák Éva! „Visszautasítom, hogy két gyermek borzalmas halálát alantas politikai haszonszerzésre akarják felhasználni. Anyaként és igazságügyi miniszterként, mint minden jóérzésű embert, engem is lesújtott a győri gyermekgyilkosság tragikus híre. A vonatkozó magyar jogszabályok megfelelnek az Isztambuli Egyezmény követelményeinek, konkrétan az említett 31. cikknek is. Mindez persze nem elégséges, ha ilyen tragédia előfordulhat. Átfogó kormányzati vizsgálat elrendelését kezdeményezem a felelősség tisztázása érdekében, hogy egyértelműen kiderüljön, a konkrét tragikus esetben mulasztott-e bármelyik állami szerv vagy annak alkalmazottja. Őszinte részvétem az Édesanyának és az egész családnak!”

           

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Csodagyőzelemmel avatta fel a hokiválogatott a csodás Alba Arénát - galéria

origo.hu

Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

borsonline.hu

Közleményt adtak ki a Messenger- és a Facebook-felhasználóknak

hirtv.hu

Vezércikk - Orbán Viktor: Húsz éve minden európai választást megnyertünk + videó

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

hirtv.hu

Zalatnay Sarolta üzent Magyar Péternek

origo.hu

Jákob Zoltán elárulta, miért lett sikeres

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 13 tepsis recepttel segítjük az ötletelést szombat-vasárnapra

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Senkinek sem kell Zámbó Jimmy egykori nyaralója, drasztikus lépésre szánta rá magát a család

ripost.hu

Meglepő döntést hozott Kis Grófo testvére a szolnoki luxusházzal kapcsolatban

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Fontos bejelentést tesz ma Szentkirályi Alexandra

INSIDER

Megdöbbentő videó: Magyar Péter szóról szóra lenyúlta Orbán Viktor beszédét

INSIDER

Bábként rángatja Karácsony Gergelyt a Gyurcsány-házaspár

INSIDER

Videón, milyen gyanús alakokkal bútorozott össze Magyar Péter

INSIDER

Megrázó képsorok: gázolt a villamos a József körúton, métereket repült az áldozat

INSIDER

Mintha rakéta csapódott volna be – semmi sem maradt az autóból a budapesti baleset után

INSIDER

Hétvégén sem élvezhetjük ki a tavaszt - erre jobb, ha felkészülsz

INSIDER

Szívbemarkoló: így teljesítik a hétévesen elhunyt Dominik utolsó kívánságát