INSIDER

A TEK lerohant egy szombathelyi társasházat: fel akarta robbantani az épületet egy őrjöngő férfi

Egy bódult férfi kezdett el őrjöngeni egy szombathelyi társasházban.
  • Szerző: Ripost

Vasárnap este a TEK rendőrei hatoltak be egy szombathelyi társasházi lakásba, ahol elfogtak egy kábult, késsel és robbantással fenyegetőző férfit. A tömegben rémhírek kezdtek terjedni, túszejtésről, csecsemőgyilkosságról, fegyveres rabló elfogásáról, ám a Bors információi szerint egy 40-es éveiben lévő férfi kapott kompromittáló felvételt egy hozzátartozójáról és emiatt kezdett őrjöngeni.

A férfi közeli ismerősei azt mondták, hogy a férfi állítása szerint egy doboz nyugtatót, szorongásoldót, receptre felírt gyógyszert vett be, majd alkoholt ivott rá. A büntetett előéletű férfi feltehetőleg már bódult állapotban telefonálgatott és kilátásba helyezte, hogy a halála előtt felrobbantja a Nádasdy Ferenc utca és Szelestey László utca sarkán álló épületet. Az utcában már az is elterjedt, hogy meg is nyitotta a gázcsapot és a szolgáltatók emberei megtették a kellő óvintézkedést, ha a zavart férfi esetleg valóban igazat mond, terve ne sikerülhessen.

Végül a TEK munkatársai törték rá az ajtót a férfire, akit kb. 20 perccel később ki is hoztak. Addig azonban a területre visszaengedett környéken lakók véresebbnél véresebb történeteket meséltek, mi történik éppen a férfi lakásában. Az elfogott férfi végül a saját lábán, hátracsavart kézzel jött ki az épület főbejáratán és rendőrautóval szállították el a helyszínről.

És ezeket olvastad már?