INSIDER

Az István, a király jótékonysági koncertjével támogatják Áder János alapítványát

Jótékonysági koncertet rendeznek az István, a király című rockoperából a koronavírus miatt árván maradt gyermekek megsegítésére létrehozott alapítvány javára.
  • Szerző: Ripost

Jótékonysági koncertet rendeznek az István, a király című rockoperából a köztársasági elnök és felesége által a koronavírus miatt árván maradt gyermekek megsegítésére létrehozott alapítvány javára – írja az MTI.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A legendás rockopera koncertváltozata Feke Pál és társulata előadásában kerül színpadra szeptember 28-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Áder János alapítványt hoz létre

Áder János alapítványt hoz létre
Fotó: MTI

Az István, a király szerzői, Szörényi Levente és Bródy János, valamint a Feke Pál által létrehozott társulat tagjai a koncertből befolyó összeget a Regőczi István Alapítványnak adományozzák.

Áder János köztársasági elnök vasárnap jelentette be, hogy feleségével, Herczegh Anitával alapítványt hoz létre a koronavírus miatt árván maradt gyermekek megsegítésére. Az alapítványt, amely a saját megtakarításukból származó ötmillió forintból indul, Regőczi István katolikus papról nevezték el, aki egész életében árva gyerekekről gondoskodott.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?