INSIDER

Általános iskolás kislányt rontott meg a magyar pedofil, így hálózta be a gyereket

11 éves kislányt hálózott be a pedofil férfi. Az iskolában fogtak gyanút, hogy valami nincs rendben a gyerekkel. A férfi rácsok mögött várja az ítéletet.
  • Szerző: Ripost

Egy lakókörnyezetében élő 11 éves lánnyal jött össze a fiatal, jánoshalmi pedofil férfi. A kislány nagyon sok időt töltött a férfi lakásán, valószínűleg így alakult ki közöttük szexuális kapcsolat – tudta meg a .

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kislánynak, ahogy egyre több időt töltött a férfinál, úgy romlottak a tanulmányi eredményei, amire felfigyeltek az iskolában is. Amikor észrevették, hogy valami nem stimmel a gyerekkel, a kormányhivatal elindította a kislány védelembevételét. Azonban a védelembevétel sem állította meg férfit, mondta el a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség.

Képünk illusztráció.
Fotó: Pixabay

A férfi érzelmileg manipulálta a 11 éves kislányt és így próbálta maga mellett tartani. Végül elrejtőzött a hatóságok elől, amikor eljárást indítottak ellene. Az elsőfokú ítéletet a vádlott távollétében mondta ki a törvényszék és elfogatóparancs alapján kapták el a bujkáló pedofilt.

Távollétében a Kecskeméti törvényszék 5 év szabadságvesztésre és 5 év közügyektől eltiltásra ítélte a férfit. A vád fiatalkorú sérelmére elkövetett szexuális erőszak és szexuális visszaélés bűntette.

A fellebbviteli főügyészség súlyosbításért fellebbezett és elrendelte a férfi letartóztatásának meghosszabbítását. A súlyos büntetés miatt fennáll a szökés és elrejtőzés veszélye. Hogy mi lesz a pedofil sorsa, arról másodfokon a Szegedi Ítélőtábla fog döntést hozni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?