INSIDER

Amerikai katonalányok vadásznak magyar férfiakra

Már nemcsak a szeretetéhes nőket kerülgetik a magukat katonának álcázó netes csalók, hanem férfiakra is kivetik a hálójukat! A recept egyszerű: valódinak tűnő álprofillal a másik bizalmába férkőznek, és különféle indokokkal ráveszik, hogy pénzt küldjön nekik.
  • Szerző: Ripost

A hiszékeny asszonyoknak általában kigyúrt testű katonák nevében írnak szerelmes üzeneteket, és hosszas udvarlás után térnek rá a lényegre: a pénzre. Nemrég a is beszámolt egy gyöngyösi nőről, aki két és fél millió forintot utalt át udvarlójának, akivel sosem találkozott. Most pedig újabb áldozatot találtunk – ezúttal egy férfit.
Mészáros András elvált, gyermekei is lassan felnőnek. Egyedül él, így nem csoda, ha szeretne maga mellé új párt. Egyelőre azonban nem a szerelem, pusztán a csalók találtak rá, több is egyszerre. Különböző közösségi oldalakon írogatnak neki a nők, képeket küldenek és pénzt vagy ajándékkártyát kérnek tőle.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


András 9 éve vált el, ám anyagi szempontból csak nemrég került egyenesbe az élete. Ez volt a szerencséje, mert a jószívű férfi csak amiatt nem utalt pénzt az őt megkörnyékező nőknek, mivel neki magának sem volt.

A Facebookon és az Instagramon keres párt

„Nemrég úgy döntöttem, hogy megpróbálkozom az internetes társkereséssel a Facebookon és az Instagramon – mesélte a -nak az ötvenes férfi. – Nem kell tennem semmit ahhoz, hogy kapcsolatba kerüljek lányokkal, ők jelölnek be ismerősnek. Amerikai lányok Kaliforniából, Texasból, Michiganből. Legalábbis ezt állítják magukról. Egy részük azt mondja, hivatásos katona, de kicsi a fizetése. Elkezdünk beszélgetni, illetve főleg én beszélek, ők kérdeznek. Kíváncsiak arra, hogy milyenek a körülményeim, miből élek, van-e feleségem. Ha azonban én kérdezek, kitérnek, nem válaszolnak, vagy képet küldenek.

Van, akivel hosszabban beszélgetek, van, aki néhány üzenetváltás után már küldi is a képet, állítólag magáról. De utána mindegyikük rátér a lényegre: támogatásra volna szüksége.

Először pár dolláros ajándékkártyát kérnek

A legtöbbjük először ajándékkártyát kér az Amazon webáruházba, amelyet nem csak vásárlásra, de a telefonjuk feltöltésére is fordíthatnak. Ám olyan is akad, akinek megfelel a készpénz, természetesen nem átutalással, hanem valamely pénzküldő szolgáltatással továbbítva.
„Ó, bárcsak az egész életemet azzal tölthetném, hogy csillagokat nézek az égen veled! Te vagy az első és utolsó ember, akit akartam az életemben… Nagyon szeretlek, drágám! Mikor küldöd nekem a kártyát?” – írta Andrásnak Jessica Brenda.

„Annyi képet küldök neked, amennyit szeretnél, csak küldd el nekem a kártyát. Azt hiszed, hogy nem fogom elküldeni a képeket?” – Ígérgetett Mary Linda Steve.
„Nagyon beteg lettem, kórházba kellett mennem. És nincs nálam semmi pénz… Ki tudnál segíteni egy kisebb összeggel? 100 dollár már elég lenne” – könyörgött Helen Case.

„Még fényképet is küldött egy borzalmas, véres ágyról, hogy igazolja, tényleg kórházban van. Felfordult tőle a gyomrom, inkább kitöröltem – tette hozzá András. – ”Soha egyiküknek sem küldtem egy fillért sem, bár be kell valljam, megsajnáltam őket. Aztán amikor rájöttek, hogy nem számíthatnak tőlem ajándékra, pénzre, leléptek. Összesen hatan próbáltak megkopasztani, volt köztük olyan, akinek több profilját is megtaláltam, a legtöbbször a katonanős trükköt vetik be. Nincsenek illúzióim: tudom, hogy a másik monitornál nem a képeken látható szépségek, hanem pénzéhes bűnözők ülnek. Így jártam: szerelmet kerestem, és csalókat találtam.

 

A további részletek az „amerikai katonalányok” trükkjeiről a pénteki napilapban!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?