INSIDER

Ámokfutó tarolt a kalocsai sétálóutcán, a közeli patika kamerája rögzítette a balesetet

Olyan gyorsan száguldozott a BMW-s, hogy nem tudta bevenni a kanyart.
  • Szerző: Ripost

Hatalmas csattanás hangjára szaladtak a környék lakói az ablakokhoz: egy BMW csörtetett be a kalocsai sétálóutcába, miután a sofőr nagy tempóval végigdöngetett a főutcán, és autóját nem tudta eléggé lelassítani a kanyarhoz érve. A kanyart kiegyenesítő járműt végül egy földkupac állította meg.

A rossz időnek és a viszonylag késői időpontnak köszönhetően személyi sérülés nem történt, csak az autó légzsákjai nyíltak ki. “Ha most arra járt volna valaki, vagy épp ott toltam volna a babakocsit a kisgyermekemmel, és bennünket gázolt volna el, az elég volna?” – fakadt ki egy környékbeli lakó a KaloHirek.hu-nak, kifejtve, hogy ez a város legfrekventáltabb, kifejezetten gyalogosoknak fenntartott területe.

Grabarits István, a Belvárosi Gyógyszertár vezetője a Facebookon tette közzé a biztonsági kamerájuk által készített videót, azzal a kísérő szöveggel, hogy “Ma este (…) magukkal és autóik lóerejével nem bíró fiatalok szokásos illegális versenyeiket tartották a városban. Szerencséjére a fekete zsák nem került elő, csak az autó légzsákja, de lehetett volna nagyobb baj is. Egy töketlen, a város sétálóutcájába, több mint 100 km/óra sebességgel, oszlopokat, újonnan ültetett ládás facsemetét és köztéri díszítőelemeket száguldva letarolt. A kár tetemes.”

(via)

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?