INSIDER

Apagyilkosság Orgoványon: megszólalt a kamasz édesanyja

A 15 éves fiú szombaton megölte a saját apját, majd kihívta a rendőrséget. Édesanyja nem tud neki megbocsátani.
  • Szerző: Ripost

Nem bocsát meg édesanyja az orgoványi apagyilkosnak, szerinte nem érdemli meg a 15 éves Zoli, hogy kitartson mellette.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Megrázta a környékbelieket a hír, hogy a Bács-Kiskun megyei településen élő fiú egy késsel tett pontot a családi vita végére. A múlt szombat hajnalban elkövetett gyilkosság után a kamasz maga hívta a rendőrséget.

Olga és Csaba Erdélyből költözött Magyarországra. Azt senki sem tudja biztosan, hogy hány gyermekük született pontosan, de rokonaik szerint legalább nyolc.

Viola, a meggyilkolt férfi nővére a Borsnak elmondta: öccse rendes ember volt, csak szerinte rossz hatással volt rá Olga. „Állandóan ittak, ha együtt voltak, és bizony olyankor sokat is veszekedtek! [...] Olga állandóan ide járt pénzt kérni, és ha nem tudtunk adni, megsértődött... Szegény öcsém nagyon sokat szenvedett. Zoli, a fia pedig többször is bántalmazta” – mondta az asszony.

Tavaly a fiút elvitték Soltra nevelőszülőkhöz, de hazaszökött. A Bors telefonon érte utol a gyászoló Olgát. „Írjanak azt, amit akarnak, de az biztos, hogy én nem tartok ki Zoli mellett, mert az ilyen gyerek nem érdemli meg!” – fogalmazott az asszony.

A fiút a rendőrség őrizetbe vette és előzetes letartóztatását kérte.

És ezeket olvastad már?