INSIDER

Apja erőszakolhatta meg a 4 éves Andikát: döbbenet, mit mond az ismerős

Édesapja erőszakolhatta meg azt a ceglédi kislányt, akit októberben vittek súlyos sérülésekkel kórházba.
  • Szerző: Ripost

A 4 éves ceglédi kislányt, Andikát a szülei vitték kórházba, miután a gyermek súlyosan megsérült, a nemi szerve is vérzett. Az orvosok azonnal riasztot­ták a rendőrséget, egy nő­gyó­gyász szerint ugyanis nem baleset, hanem nemi erő­szak történhetett.

A családfő, P. Lucian már akkor sokakban gyanút keltett: egy furcsa, senki által nem látott balesetre fogta kislánya sérüléseit. Azt állította, hogy egy féltonnás súly zuhant Andika lábára.

A rendőrök már akkor két­kedve fogadták ezt a lehetőséget, hiszen egy nemi erőszakot nagyon nehéz összetéveszteni egy súly okozta roncsolással. A kislány összes rokonától DNS-mintát vettek, hazugságvizsgálatnak vetették alá őket, leellenőriztek minden lehetséges ismerőst. Végül szerdán nem mást, mint a kislány apját vették őrizetbe.

"El sem tudom hinni, azóta is csak bámulok magam elé. Lucian soha nem nézett úgy a lányára, és látszólag súlyosan megviselte Andika esete. Láttam őket együtt, a kicsik sem idegenkedtek tőle, imádták az apjukat. Akárki is legyen a tettes, remélem, kiderül, mert annak bűnhődnie kell" – mondta el a Borsnak a férfi egyik ismerőse, aki hozzátette: a gyerekek anyját is megviselték a történtek, főleg az, hogy az eset után elvették tőlük mindkét kislányukat, és csak meghatározott időközönként találkozhatnak.

"Krisztina nagyon szereti a gyerekeit, ha egy ilyenről tudomása lett volna, ő maga rohan a rendőrségre feljelentést tenni a férje ellen. Egy gyermekkel elvetélt, így ez a kettő volt a mindene" – tette hozzá az ismerős.

P. Lucian előzeteséről pénteken döntenek, a vád ellene szexuális erőszak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?