INSIDER

„Saját életét adta azért, hogy másokét megmentse” – árván maradt Krisztina két gyönyörű kislánya a koronavírus miatt

Az ápolóként dolgozó kétgyermekes édesanya, mindössze két hét után férje után halt meg. A nagyszülők vigyáznak az árva gyerekekre.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédia történt egy szolnoki családdal. A kegyetlen vírus miatt árván maradt két tüneményes (14 és 15 éves) kislány.

Az édesanyjuk, Zajacz Krisztina egészségügyi dolgozó volt és a kezdetektől helyt állt a járvány-helyzet alatt. A kislányok édesapja, Szőlősi-Tóth Csaba, 2 héttel az édesanya előtt vesztette életét a koronavírus miatt.

Gréti és Lilla szüleikkel nagyon boldogok voltak, még el nem ragadta őket a vírus
Fotó: YouTube

Gréti és kishúga fájdalma felfoghatatlan, hiszen mindössze pár nap leforgása alatt veszítették el a szüleiket. A kisiskolás lányokat nyugdíjas nagyszüleik vették magukhoz, így nagyon nagy szükségük van minden támogatásra. Épp ezért a Verseghy Ferenc Gimnázium igazgatója adománygyűjtést kezdeményezett a család számára.

„Az édesanya (Zajacz Krisztina) egészségügyi dolgozó volt, aki saját életét adta azért, hogy másokét megmentse. Az édesapa (Szőlősi-Tóth Csaba), aki 2 héttel az édesanya előtt vesztette életét, szintén fantasztikus ember volt. A család fájdalma leírhatatlan. Kérem fogjunk össze Grétiért és Lilláért” – írta bejegyzésében a család egyik barátja.

A családról készült egy szívszaggató búcsúvideó is, íme:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?