INSIDER

Megszólaltak a beoltottak: ezek az AstraZeneca-vakcina mellékhatásai

Az AstraZeneca-vakcina mellékhatásairól beszéltek a beoltottak.
  • Szerző: Ripost

Sokakat érdekel, hogy milyen mellékhatások jelentkeznek azoknál, akik már ténylegesen megkapták az AstraZeneca-vakcinát. Erről érdeklődtek egy Facebook-csoportban is, ahol többen megosztották tapasztalataikat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Én már megkaptam mindkettő adagot. Karfájdalom, fejfájás és fáradság volt 2 napig mindkettőnél„ – írta egy kommentelő.

„Apukám megkapta már mind a kettőt! Az első után 1-2 napig fejfájás, karfájás + pici gyengeség, a második után semmi tünet! 56 éves, még nem volt eddig covidos! Anyukám az elsőt kapta meg, utána 1,5 napig gyenge volt, fájt a karja, rázta a hideg, de semmi más! Ő 53 éves, nem volt eddig covidos.”

„Egy kis fejfájásom még volt aznap, ami lehetett a frontoktól is, majd kb, két nap múlva elkezdett fájni a karom az oltásnál, ez másfél napig tartott. Most kaptam meg 17-én a második adagot„ – írta egy férfi. „Az oltást szinte nem éreztem, hála az ügyes háziorvosnak.”

Fotó: MTI

„A 75 éves apukám egy hete kapta meg az elsőt, semmi mellékhatása nem volt. Még karfájdalom sem.„

„Túl vagyok az elsőn. Aznap este nagyon magas láz, másnap csak hőemelkedés. Napok óta bedagadt kar. Lassan gyógyul. Minden szervezet más.”

„Az elsőt kaptam meg. 2. nap volt 37,4 hőemelkedésem kb. 7-8 órán keresztül.„

Fotó: Facebook

„Én már megkaptam 18-án az elsőt. Megviselt. Egy napig volt hidegrázás és fejfájás. Tegnap kaptam a másodikat. Most csak fáradt vagyok.”

„Első oltást kaptam. Aznap éjszaka hidegrázás, aztán következő nap izomfájdalom és hosszantartó görcsös fejfájásom volt. Nem volt kellemes, de másnap, mintha nem is velem történt volna, a kellemetlen tünetek elmúltak.„

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?