INSIDER

„Átveszed anyád helyét, gyermeket szülsz nekem” – mondta az apa, halálra szúrták rémült lányai

A 17 éves Maria, 18 éves Krestina és 19 éves Angelina Khachaturyan durva bosszút állt pedofil apján. Ennek ellenére megúszhatják a börtönt.
  • Szerző: Ripost

Egész eddig úgy tűnt, hogy börtönbe mennek a 2018-as gyilkosság idején még tini lányok, most viszont most minden jel arra mutat, hogy megúszhatják a felelősségre vonást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Három évvel ezelőtt a három nővér Maria, Krestina és Angelina megvárta, amíg az 57 éves apjuk – Mikhail – elalszik, majd halálra szurkálta a saját vadászkésével. A bestiális gyilkosság után derült csak fény arra, mit is tett évekig lányaival a férfi. A kegyetlen családfő rendszeresen megalázta, fizikailag és szexuálisan is bántalmazta őket. Többször előfordult, hogy megfenyegette lányait, ha nem tesznek a kedvére, megöli őket. Az ügyirat szerint egyikőjüknek a következőt mondta:

„Át fogod venni anyád helyét. Hozzám jössz és gyereket szülsz nekem.”

Képünk illusztráció.
Fotó: Pixabay

A védők a bizonyítékok alapján úgy gondolják, hogy egyértelműen jogos önvédelemről van szó, hiszen a lányok senki másra nem számíthattak, csak egymásra, és nagyon féltek apjuktól, ezért késelték meg.

Mikhail Khachaturyan rokonai ugyanakkor váltig állítják, hogy a lányok szavain kívül semmi sem támasztja alá a pedofil vádakat. Úgy gondolják, a gyerekek kizárólag az apjuk pénzére vágytak, ezért gyilkolták meg – írja a Bors a Daily Star nyomán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?