INSIDER

Az ország kedvence lett a diósdi pékség

Hatalmas ötlettel rukkolt elő egy diósdi pékség: bár a 65 év alattiak nem mehetnek be az üzletbe hétköznap 9 és 11 óra között, az eladó kiadja nekik a megvásárolni kívánt árut. A „segítő kéz” akció tarol az interneten.
  • Szerző: Ripost

Nagyon hamar nagy hírnévre tett szert egy diósdi pékség, akik úgy döntöttek: „segítő kezet” nyújtanak a 65 év alattiaknak. „Bejönni sajnos nem tudtok, de kihozzuk nektek az ajtó elé, amit kértek” – áll egy táblán a kis pékség előtt. A leleményes ötletről szóló Facebook bejegyzést már több ezren osztották meg, Angliába is eljutott a hírük. „Ilyen egy vérbeli kereskedő” – írják a legtöbben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tichi Róbert tulajdonos lapunknak azt mondta, nem gondolták, hogy ekkora népszerűségre tesznek majd szert, ők csak segíteni szerettek volna vendégeiknek. „Ez már nem is rólunk szól, hanem a pandémia problémájáról. Mi már régóta igyekszünk segíteni, a településünkön a koronavírusos vevőinknek felakasztjuk a kapujára az árut, később majd bejön és kifizeti. Holnaptól pedig forró teát fogunk kikészíteni az ajtó elé, hogy a várakozók fel tudjanak melegedni” – osztotta meg a -tal.

És ezeket olvastad már?