INSIDER

Gusztustalan húzás: kisgyerekes szülők loptak el egy babakocsit

Kétségbeesve keresik a belvárosi szülők az ellopott babakocsijukat, nyomravezetői díjat is felajánlottak.
  • Szerző: Ripost

Gusztustalan módon loptak el egy babakocsit a kisgyerekes szülőktől. A tolvajokról egy biztonsági kamera készített felvételeket, amin jól látszik, hogy az óriáskerék melletti játszótérről a Deák Ferenc tér irányába tolják a babakocsit. A pofátlan bűnözők a zebránál még egy csókkal is megünneplik a sikeres akciót.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A felvételekből kiderül: a tolvajoknak is van egy kisgyerekük.

„Ha véletlenül eljut ez a poszt a tettesekhez, kérjük őket, hogy adják vissza, ami nem az övék! Kérem, ha esetleg barát/rokonhoz eljut ez a poszt, szóljon nekik, ha már bennük nincs annyi, hogy visszaadják!” – írják a kétségbeesett szülők, akik nyomravezetői díjat is felajánlottak. Mivel este fél 7 után lopták el a babkocsit és a kijárási tilalom nyolckor életbe lép, azt feltételezik, hogy a tolvajok nem laknak messze. Megtudtuk: egy ritka típusú babakocsiról van szó, ráadásul csak a sportrészt lopták el, így ha mózeskosár és hordozó nélkül kínálnak eladásra egy ilyet, az gyanúra adhat okot.

A tolvajt feljelentették a rendőrségen, lopás vétség miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit és nőt felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?