INSIDER

Becsületkasszás automaták jelentek meg, elképesztő, kiken segítenek

Az ország több pontján is megjelentek a furcsa dobozok, az onnan kivett finomságot elég otthonról kifizetni.
  • Szerző: Ripost

Mint egy becsületkasszás automata, olyan az ország több pontján is megtalálható frissítőpont, mely kirándulóknak, biciklizőknek, futóknak biztosít vizet, csokit, vagy éppen zsebkendőt – kinek mire van szüksége.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

becsületkasszás frissitőpont

A Yellow Rabbit ötletgazdái a bizalomra építenek: a termék árát helyben is ki lehet egyenlíteni (dobozban van egy persely), de online is fizethetünk, ha nincs nálunk készpénz, sőt, utólag akár otthonról is kifizethetjük a kirándulás során elvett terméket.

Nemrég nyílt ilyen frissítő pont a Mecsekben, de van ilyen a Velencei tó körül is, Pákozdon, de a Pázmánd-Nadap között, a Kápolnásnyékről érkező kerékpárúton is található ilyen frissítőpontot. A Pécs és Orfű között, a kerékpárút mentén található dobozban a helyi bringaszerviznek köszönhetően már gumibelső is van és kihelyeztek egy defektjavító szettet is.

 

Sukoró-Pákozd: már működik az új doboz, a szokásos helyen! Stabilabb, biztonságosabb és azért ilyen szép, mert saját fejlesztésű és készítésű is ?? Örülünk, hogy használjátok. ?

Közzétette: YellowRabbit – Outdoor sportolók oázisa2021. március 23., kedd

 

 

Mint ahogy a megírta, a koronavírus járványnak pozitív hozadéka is van: sokkal többen túráznak. A korlátozások óta a bezártság-érzet felerősítette a kirándulási vágyat és a természet szépségei iránti érdeklődést. Bizonyára nekik is könnyebb, ha nem kell otthonról vinni a vizet, nekik is hasznos a becsületkasszás frissítőpont. „Húszezernél is több új túrázó indult el tavaly a legendás Országos Kéktúrán. A Rockenbauer Pál Dél-Dunántúli Kéktúra útjait háromezer-kétszáz, az Alföldi Kéktúra túraösvényeit több mint kétezer frissen nekiinduló természetjáró kezdte el taposni 2020-ban. Mindhárom kéktúrarész esetében ez rekordnak számít” – írja közleményében a túrák üzembetartója, a Magyar Természetjáró Szövetség. Nagyon sokan teljes hosszában megcsinálták a kéktúrát: az 1171, 8 km-es szakaszt 387 túrázó teljesítette, a 541 km-es Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúrát 136-an, a 869 km hosszú Alföldi Kéktúrát pedig 89-en járták végig egy év alatt. Az igazolt túrázók összesen 604 ezer kilométert gyalogoltak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?