INSIDER

Betörtek Varga Juditékhoz, a családi nyaralás alatt lopták meg a miniszter asszonyt

Egy kempingben pihent az igazságügyi miniszter a családjával, amikor meglopták őket.
  • Szerző: Ripost

„Magyarország csodái: kenutúra a Szigetközben; kifogtuk a dunai aranyhalat, kívántunk hármat és visszadobtuk” – így kommentálta a özösségi oldalra feltöltött családi képeit július végén Varga Judit. Biztosan nem ezt kívánták, mert – ahogy a Blikk megtudta – a dunai kempingezésükre árnyékot vetett, hogy besurranó tolvajok pénzt és értékeket loptak sátrukból.

Fotó: Facebook

A Blikknek a környéken megerősítették, hogy Varga Ásványrárón kempingezett férjével és három gyermekével. Rutinos túrázóként egy fa közelében állították fel sátrukat, napközben pedig élvezték a víziparadicsom adta lehetőségeket. Az igazságügyi miniszter eközben a sátra mellől még rádióinterjút is adott.

Miközben bebarangolták a Szigetközt, az egyik visszaérkezéskor szembesültek a kellemetlen eseménnyel: idegenek jártak a sátrukban. Hamar kiderült, egy szlovákiai bűnözőcsoport áldozatai lettek.

Varga Juditot 2019 júliusában nevezte ki Orbán Viktor, aki úgy jelentette be a hírt: „Új csatárt igazoltunk”. Az igazságügyi miniszter egy látványos videóban be is mutatta egyébként, hogy valóban ért a labdához, 37-et is tud dekázni. Ezen nincs is mit csodálkozni, mivel éveken át igazolt játékosként futballozott.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?