INSIDER

Bilincsbe verve vitték el a rendőrök a szexi pénzfutárt – videó

A 25 éves B. Karolina I., IV., VI., VII. és XI. kerületi idős asszonyoktól vette át az unokázós trükkel kicsalt értékeket – a rendőrség gyanúja szerint.
  • Szerző: Ripost

Szép summa: 8 millió forint készpénz és 2 millió forint értékű ékszer: ezt a zsákmányt szállította el az I., IV., VI., VII. és XI. kerületi idős sértettektől unokázós csalással megszerzett a 25 éves B. Karolina – a rendőrség gyanúja szerint.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A police.hu beszámolója szerint a nő ellen elfogatóparancsot adtak ki, s a nyomozók a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály embereivel a héten egy terézvárosi lakásban elfogták a gyanúsítottat.

A klasszikus módszer szerint egy ismeretlen telefonáló – magát többször is rendőrnek kiadva – azt mondta az idős sértetteknek, hogy gyermekük balesetet okozott, és pénzre van szüksége, hogy az eljárás során szabadlábon védekezzen. A pénzátadásra mindig más helyszínt beszéltek meg, majd ott egy fiatal nő vette át a kicsalt pénz vagy ékszereket.

Az őrizetbe vett B. Karolinát ötrendbeli üzletszerűen elkövetett csalás miatt gyanúsítottként hallgatták ki és indítványozták a letartóztatását.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?