INSIDER

„Minden követ megmozgatok” – megszólalt a bíró, akinek kivégezték a kutyáját

Valóságos mészárlásnak esett áldozatul egy szerencsétlen kutya. Folti földi maradványaira nyolc nappal az eltűnése után bukkantak rá Mórnál.
címkék:
  • Szerző: Ripost

„Még május 18-án este sétáltattuk Foltit és testvérét, Csöpit a város szélén a házunkhoz közel a másfél éves kislányommal. Mivel senki nem volt a közelünkben, ezért levettük a pórázukat, de egy macskát meglátva elrohantak. Sajnos úgy eltűntek, hogy nélkülük kellett hazamennünk” – mesélte a Blikknek Arany Tamás. „Egy nappal később Csöpi félholtan ténfergett haza. Megverték szegényt, az egész testét sebek borították, alig állt a lábán. Látszott, hogy ember bántalmazhatta, hiszen még tőlünk, a gazdáitól is félt, s remegett. Orvoshoz vittük, hogy életben maradjon” – magyarázta Tamás a lapnak, aki bíróként 16 évig vezetett NB I-es labdarúgó-mérkőzéseket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

kutya

Képünk illusztráció! (Fotó: Pixabay.com)

Folti azonban nem került elő. Egy héttel később a család egyik ismerőse jelezte, hogy vélhetően belebotlott a négylábú tetemébe. Akkor még csak az látszott, hogy brutálisan összeverték a fejét, később azonban bebizonyosodott, hogy fejbe lőtték.

„Közvetlen közelről végezték ki Foltit, a másfél éves kislányom kedvencét nyírták ki hidegvérrel. Virág egyelőre csak annyit tud felfogni, hogy már csak egy kutyát tud sétáltatni, de engem nagyon megviselt és érzékenyen érintett. Egy zárt telken éltek velünk együtt, soha senkit nem bántottak. Feljelentést tettem, és minden követ megmozgatok, hogy a tettes megkapja a méltó büntetését” – tette hozzá.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?