INSIDER

Szívszorító vallomás: erre a nőre gondol Bodrogi Gyula minden nap

A 87 éves színészlegenda mély gyászba borult volt felesége halála után.
  • Szerző: Ripost

Nincs nap, hogy ne gondolna Törőcsik Marira a 87 éves Nemzet Színésze. Bodrogi Gyula 8 éven át volt férje, majd egy életen át barátja a színésznőnek. Törőcsik Mari nemrég, életének 86. évében hunyt el, hamvait kívánságának megfelelően a Tiszába szórta a lánya, Teréz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fájó vallomás: Bodrogi Gyula minden nap Törőcsik Marira gondol

A színészlegenda minden percben volt feleségére gondol. (Fotó: Bánkúti Sándor/Bors)

Bodrogi tovább gyászol

Bodrogi Törőcsik Mari halála után visszahúzódott, többször is hiába próbálta a Metropol elérni, mire végül sikerült pár szót váltaniuk a gyászoló művésszel.

„Egészségileg nagyon jól vagyok, köszönöm. De lelkileg nem. Nem lett könnyebb a gyász, ez még egy darabig itt marad az emberrel. Nem olyan hirtelen jött, de akármennyire is tudtuk és éreztük, hogy ez lesz, akkor is rossz” – nyilatkozta a napilapnak Bodrogi Gyula.

A két színészlegenda 8 évig volt együtt, minden percben szerették egymást. (Fotó: Metropol/Archív)

A munka a támasza a gyászoló Bodrogi Gyulának

Igazi művészhez méltó módon a színház segíti feldolgozni a fájdalmát és elterelni a gondolatait Törőcsik hiányáról.
„A munkában nem befolyásol a gyász, nem is szabad. Remélem, Mari büszke lesz rám és az előadásra odaföntről is. Visszaálltunk a szokásos próbákra, igaz, már készültem rá. Az ilyenbe nem ugorhat csak úgy bele az ember, de mintha most hagytuk volna abba tegnap, és holnapután már folytatnánk” – mesélte a színész.

Premierre készül

Miután Bodrogi a koronavírus-vakcina mindkét dózisát megkapta, tovább folytatja a járvány miatt félbemaradt próbafolyamatait: az Egy szoknya, egy nadrág című legendás vígjátékra készülnek.
„Májusban az énekeket, táncokat, zenéket kell gyakorolni, júniusban összeáll az előadás, júliusban lesz Szarvason a bemutató a szabadtéri színpadon. Halad a munka. Az volt a terv, hogy amikor végre kinyithatnak a színházak, addigra körülbelül kész legyünk. Azt gondolom, ha ilyen jól halad a nyitás és az oltakozás, akkor telt házunk lesz. A Szarvasi Szabadtéri Színház nagyon sok férőhelyes. Játszottam már ott régebben is” – mesélte el a Metropolnak a gyászoló Bodrogi Gyula.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?