INSIDER

Bojkottálja a Ripostot a leleplezett áruházlánc

Pánik tört ki a Pennynél a Ripost miatt! - adtuk hírül csütörtökön, és körbejártunk, vajon még mindig tiltólistán van-e az újságunk a Penny Marketnél. Azt láttuk, hogy már nem merték eldugni az újságot, de a megszokottól eltérően tették ki.
  • Szerző: Ripost

Visszarakták a lapunkat, na de hogyan? Miután a %% kirobbantotta a botrányt, miszerint a Penny Market ingyen dolgoztatja munkatársait, a német cég országszerte visszatartotta a napilapot. Szerkesztőségünkben több olvasó is jelezte, hogy a megszokottól eltérően, reggel nem tudta megvenni a %%-ot, ráadásul egyre több telefont kapunk az áruházlánc jelenlegi és korábbi dolgozóitól.

A fővárosi Garay téri Pennyben a pénztáros percekig nézegette, mi van a címlapon, de kommentálni nem akarta.

Körbejártunk, vajon még mindig tiltólistán van-e az újságunk a Penny Marketnél. Azzal szembesültünk, hogy a megszokottól eltérően összehajtva, a róluk szóló részt lefordítva tették ki.

A Lehel téri Penny Marketben lehetett kapni %%-ot, de gondoskodtak arról, hogy ne látsszon a címlap: a lapot félbehajtották és egy keresztrejtvény mögé dugták.

Eközben újságírónk ismét a Pennyhez fordult válaszokért, írt az igazgatóknak is, azonban a céget tulajdonló REWE Group a jelek szerint letiltotta kolléganőnk e-mailjeit, mivel a magyar cég címére feladott levelünk egy osztrák szerverről jött vissza kézbesíthetetlenként.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?