INSIDER

Borzasztó, amit láttak: három gyerekük előtt ölte meg párját Marika

Marika nem tudott mást tenni, kést ragadott és szúrt. Párja, Attila állítólag bántotta és fojtogatta. Az egészet végignézte három gyermekük...
  • Szerző: Ripost

Marikát hazaengedték a rendőrök, otthon van a három kicsivel, ám nagyon megviselték a történtek, sokkhatás alatt áll. A fiatalasszony 34 éves. A meggyötört nő nem akart nyilatkozni.

Párja, A. Attila hétfő éjjel borozgatott, majd veszekedni kezdett élettársával.

Attila alkalmi munkákból élt, élettársa, Marika pedig a gyerekekre vigyázott. Már többször kihívták miattuk a rendőrséget, de mindig ugyanott folytatták – állította a szomszéd a Lokálnak. – Úgy tudom, ezúttal Attila rátámadt Marikára, fojtogatta, ő pedig az életét védve kést ragadott, és szúrt.  A tragédia szemtanúja volt a három kisgyerek, a 12 éves Attika, hatéves húga, Titi és hároméves kisöccse, Krisztofer. A szomszéd szerint a kicsik még fel sem fogták, mi történt, nem is sejtik, hogy az apjuk soha többé nem jön haza.

A legnagyobb gyerek, a 18 éves Patrícia éjfél után ért haza a munkából. Õ riasztotta a mentőket, de az édesapja életét már nem tudták megmenteni. K. Máriát mintaanyaként jellemezték a szomszédok, aki odaadóan gondozta a gyerekeit.

A rendőrség előállította az asszonyt, akit – miután beismerő vallomást tett – kihallgatása után szabadlábra helyeztek, mivel nem álltak fenn az előzetes letartóztatás törvényi feltételei – mondta Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője. Kérdésünkre közölte, a férfi ellen korábban nem volt büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?