INSIDER

Borzasztó tragédia: répapucolás miatt halt meg egy magyar nő

A gyászoló férj szeretné, felhívni mindenki figyelmét a veszélyre.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Karácsony előtt kell eltemetnie családjának azt a három gyermekes családanyát, akivel döbbenetes tragédia történt. A furcsa baleset napokkal korábban egy szombati répapucolással kezdődött... A horrorfilmbe illő részleteket maga a férj meséli el a kisalföldnek. 

Egy héttel ezelőtt a szombati ebédet főzte Katalin, az a 43 éves három gyermekes - köztük egy ikerpár - édesanyja, aki éppen a répát tisztította, amikor késsel belevágott az ujjába. 

Bekötötte a vérző sebet, de nem tulajdonított nagy jelentőséget az egésznek, hiszen már mindannyiunkkal fordult elő hasonló...

 -kezdte a férj. 

- Néhány nappal később, azonban rosszul lett. Vett be gyógyszert. Egy ideig úgy tűnt, gyógyul a feleségem ujján a seb, de a keze feljebb már tűzpiros volt...

Az asszony, csütörtökre már csak feküdt. Amellett, hogy negyven fokra felszökött a láza, még a levegőt is nehezen vette. Férje azon aggódott, lehet, hogy tüdőgyulladást kapott szeretett felesége. Ám, kiderült:  a szombati sérülés súlyos következménye a vérmérgezés volt. 

 Próbáltam rábeszélni, hogy menjünk orvoshoz, de ő azt mondta, vett már be gyógyszert

- emlékszik vissza a gyászoló férj. 

A sürgősségin kivizsgálták, s a vérvétel eredménye kimutatta, hogy a fehérvérsejtszám kritikusan alacsony, a tüdő mindkét lebenyében pedig víz van. A család annak tudatában ment haza a kórházban benn tartott feleségtől, hogy a vizet a testéből leszívják majd, s jobban lesz. Péntek este fél tízkor azonban jött a telefonhívás: Katalint elveszítették.
 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?