INSIDER

Bozótvágókéssel támadtak egy iskolásokat kísérő tanárra Pestszentlőrincen

Bozótvágó késsel szállt fel a villamosra egy férfi, aki azonnal rátámadt egy tanárra.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Iskolás csoportot kísért az a tanár, akit egy férfi a XVIII. kerületben a villamoson megszurkált – adta hírül a police.hu. A rendőrségre szerdán kora délután érkezett bejelentés, miszerint valaki bozótvágó késsel fenyegeti az utasokat. A kerületi rendőrök néhány perc alatt kiértek a helyszínre és a Teleki utcánál a villamoson elfogták a budapesti 38 éves T. Istvánt. Kiderült, hogy a férfi többször is megszúrta a kísérőt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A sérült a rendőrök kiérkezése előtt leszállt a villamosról és elment a helyszínről; a hatóságot az az orvos értesítette, akinél ellátásra jelentkezett. A sértett egy iskoláscsoportot kísért aznap délután. A tanár az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói T. Istvánt súlyos testi sértés bűntett kísérlet és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd kihallgatását követően – mivel a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja lopás miatt körözte – a Fővárosi Büntetés- végrehajtási Intézetbe vitték jogerős büntetésének letöltésére.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?