INSIDER

Vérlázító: videóra vették a brutális állatkínzást a magyar fiatalok

Nem kímélték a szerencsétlen állatot, kegyetlenségüket pedig kifejezetten viccesnek találták.
  • Szerző: Ripost

Brutális állatkínzásról készült videó került fel az internetre, melyet elrettentésképpen osztott meg egy állatvédő szervezet. Bár a videó is sürgeti az állatvédelem terén szükséges változásokat, melyet a kormány által közzétett és rengeteg ember által kitöltött állatvédelmi konzultáció is alátámaszt, végül a megosztók eltávolították a felkavaró felvételt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

A vasárnap este fél 10-kor megosztott felvételen az látható, hogy néhány fiatal srác egy macskát kínoz meg Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Néhányan csak nézik, videózzák és nevetgélnek, miközben arra biztatják a megrettent, felnőtt cicát kezében tartó társukat, hogy dobja kosárra a szerencsétlen jószágot. A fiú ugyan nem zsákolt a rettegő állattal, de így is hatalmas lendülettel messzire hajítja, és a felvételen jól látszott az állat fájdalmas földet érése, szenvedésén pedig kifejezetten jól szórakoztak a tizenéves állatkínzók.

Fotó: Facebook

A botrányos tettet bemutató felvétel sokaknál kiverte a biztosítékot, többen is hangot adtak a felháborodásuknak. Ezekből idézünk:

V. Szabina: [email protected]ázi kölykök, nem állatok kínzásával kéne dicsekednetek hogy milyen nagymenő [email protected] vagytok!”

Sz. Ildikó Dóra: „(...) remélem javítóba kerülnek, mert ugye emberrel sem tesznek majd különbül. Mocskok.”

Vajon sikerül megfékezni a kegyetlenkedőket?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?