INSIDER

Brutális kegyetlenséggel végezte ki édesanyját egy mohácsi némettanár +18

Rég nem volt ennyire brutális gyilkosság Baranyában.
  • Szerző: Ripost

A komoly személyiségzavarban szenvedő és pszichiátriai kezelés alatt álló férfi egy családi veszekedés alkalmával hosszú ideig kínozta megkötözött édesanyját. A sírva kiabáló asszony száját is leragasztotta.

A kegyetlen férfi palacsintasütővel és húsklopfolóval ütötte az anyja fejét, de olyan erővel, hogy a serpenyő deformálódott, a klopfoló nyele pedig eltört.

Fotó: Bors

A szenvedő asszonyt ezután szőnyeggel takarta le, késeket és vaskampókat szúrt bele, majd asztalokat, székeket és egy mikrohullámú sütőt pakolt anyjára, aki a tárgyak súlya miatt több óra múlva megfulladt. F. Pétert másnap menekülés közben egy pécsi panzióban fogták el a rendőrök. Az ügyészség különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberöléssel vádolja a férfit, aki előkészítő tárgyalásán tagadta a bűnösségét, az állítva, hogy nem akarta megölni anyját.

A vírushelyzet miatt a férfi távmeghallgatással vett részt a tárgyaláson. Kiderült, hogy miközben maga is pszichiátriai betegségekkel küzdött, orvos-pszichiáter akart lenni, de nem tudta elvégezni az egyetemet. 2006-ban kuruzslásért állt bíróság előtt, majd okirat-hamisítás miatt ítéltek el, mert nevet változtatva, hamis orvosi és doktori diplomát készített, amivel né­metországi és svájci klinikákon próbált elhelyezkedni. Munkahelye és jövedelme nem volt, anyja tartotta el. A férfi egy órán keresztül mentegette magát a tárgyaláson, azt állította, hogy ő csak megverte az anyját, akit nem akart megölni.

(via)

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?