INSIDER

Brutális részletek: így csonkította meg áldozatát a nyíregyházi gyilkos

Brutális kegyetlenséggel bánt el ismerősével Gábor, aki 74 késszúrással végezte ki a férfit, feltehetően egy szerelmi háromszögnek vetett így véget...
  • Szerző: Ripost

A fiatal – amellett, hogy brutálisan megcsonkította ismerősét, levágva annak nemi szervét – hetvennégyszer mártotta meg a nála lévő pengét K. testé­ben, majd a vérbe fagyott tetemet hátrahagyta egy városszéli, elhagyatott vasúti sínpáron, és kereket oldott. A gyilkossággal gyanúsított férfi a végzetes napon véres ruhában, zavartan megjelent a kórházban, és azt hajtogatta szakadatlan: „megöltem valakit!” A különösen viselkedő embert állítólag hazaküldték. A halálra szurkált áldozatot másnap reggel véletlenül találták meg.

– Először azt gondoltam, hogy elgázolt valakit a vonat, utána vettem észre, hogy nagyon sok fekete ruhás ember lepte el a házak mögötti területet. Nem sokkal odébb pedig rendőrautók és mentőautó is parkolt. Fogalmam sem volt, hogy miért, s csak órákkal később tudtam meg, hogy gyilkosság történt – mondta a Blikknek egy, utcában élő, a nevét nem vállaló férfi. – Nem először láttam már rendőrkocsit a meg­gyilkolt fiatal háza táján – tette hozzá.

Cs. Gábort a bejelentéstől számítva alig egy órán belül, az otthonában fogták el a rendőrök, majd ezt követően a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra vitték. Úgy tudjuk, a férfi kihallgatásán együttműködött a hatóságokkal.

– Tegnap délután a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója harminc napra elrendelte ügyfelem előzetes letartóztatását – árulta el Papp Erika, Cs. Gábor védője, aki azt is elmondta, hogy a döntés ellen a gyanúsított nem élt fellebbezéssel, hanem tudomásul vette azt.

A két férfi egy találkozót beszélt meg egymással a gyilkosság helyszínére, alig néhány méterre az áldozat szülői házától. Italozni kezdtek, eközben szabadultak el az indulatok. A vérbe fagyott, szinte a felismerhetetlenségig összekaszabolt tetemet egy éppen a munkáját végző mozdonyvezető vette észre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?