INSIDER

Brutális! Vécébe dobta újszülött kisbabáját egy nő

Az ügyészség most fegyházbüntetést kért rá.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Vádat emelt a borsodi megyei főügyészség egy 42 éves nővel szemben, aki megölte újszülött kisbabáját.

Emberölés miatt indított a hatóság eljárást ellene. A nőnek korábban már volt hat gyermeke, a hetediket pedig – mivel nem akarta felnevelni – egy illemhelybe dobta.

 

A vádirat szerint a nő boldog házasságban élt, ebből született hat gyermek – ám 2016-ban ismét teherbe esett, de állapotát mindenki elől eltitkolta.  Teste változásait daganatos megbetegedésre fogta, de a családja kérésére sem volt hajlandó orvoshoz menni.  2017 májusában saját otthonában beindult a szülése. Erős hasi görcsökre panaszkodott, ezért férje és lánya a kerti árkényszékhez kísérték. Amikor a nő bement és magára csukta az ajtót, megszülte az egészséges fiát, majd az illemhelybe vetette.

Ugyanakkor arra már nem gondolt, hogy a szülés miatt rengeteg vért veszít – ami órákkal később sem állt el. Beszállították a kórházba, ahol a vizsgálatok után kiderült, hogy korábban szült. A rendőrség házkutatás keretein belül megtalálták az emésztőgödörben a halott csecsemőt. A nő tettéért az ügyészség fegyházbüntetést és közügyektől való eltiltást kért.

címkék:
És ezeket olvastad már?