INSIDER

„Búcsúzzon el a családjától” – halálos átokkal fenyegeti Krisztát egy jós

Halálos átokkal fenyegetett meg egy nőt egy mágus munkatársa. Krisztina a Borsnak elmondta: rövid nyomozással kiderítette, hogy a jövőlátó nagyon sok más emberrel is hasonlóan járt el, akikből pénzt is sikerült kicsikarnia.
  • Szerző: Ripost

Egy, a közösségi médiát rendszeresen használó hölgy egyik posztjához egy ismert jós kommentárt fűzött, a nő letiltotta őt, mire a jós ezen annyira felháborodott, hogy úgy döntött: az égiek segítségével vesz elégtételt. A jövőlátó egyik munkatársa üzenetet is küldött Krisztinának, hogy tudassa vele: már nincs sok ideje hátra, a jós ugyanis halálos átkot szórt a fejére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció (Fotó: Shutterstock)

„Maga megsértett egy mesterjóst, aki átkot szórt magára. Sajnálom, de ezek halálos átkok, mivel nagyon magas rangú jós csinálta. Kérem, búcsúzzon el a családjától! Sajnálom” – állt az üzenetben.

„A levélíró csupán azt bizonyította be számomra, hogy teljesen hülye, de tudom, hogy aki kevésbé jártas az ezotériában, ugyanakkor hisz benne, annak egy ilyen fenyegetés ijesztő lehet” – mondta a Borsnak Krisztina. „Mint megtudtam, rajtam kívül sok más ember is kapott hasonló üzenetet. Ha csak egy részük megkeresi a megnevezett mágust, máris szép bevételre tehet szert, mert nyilván felajánlja az átok közömbösítését” – magyarázta a hölgy. A mágus oldalán is fellelhető árszabás szerint egyébként egy rontáslevételért tízezer forintot kell fizetni.

A Bors megkereste a jóst is, aki tagadta, hogy köze lenne a dologhoz, úgy véli, visszaélnek a nevével.

Az ügy egyébként jogilag is érdekes. Pikali Petra ügyvéd szerint nincs egyértelmű válasz a kérdésre, hogy az üzenet írója milyen bűncselekményt valósított meg.

„Célszerű lenne, ha a hölgy rendőrségi feljelentést tenne. Akár a veszéllyel fenyegetés is megállhat” – fejtegette a jogász.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?