INSIDER

Drámai jelenet Budapesten: egy 7. emeleti teraszról lógott a 22 éves fiú

Majdnem tragédia lett a vége...
  • Szerző: Ripost

Közlekedési szabálysértés miatt akartak igazoltatni egy sofőrt a Készenléti Rendőrség munkatársai Budapesten, a Váci úton, azonban a sofőr menekülni kezdett. A száguldó autós hol a forgalommal szemben, hol a járdára felhajtva – betonpadkán áthajtva -, hol pedig egy parkon keresztül haladt, hirtelen sávváltásra, fékezésre kényszerítve a szabályosan közlekedőket. A menekülésnek az vetett véget, hogy az autó két első kereke defektet kapott.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

A 22 éves M. Tamás ekkor utasait hátrahagyva egy társasház felé futott, ahol felmászott a tetőre, majd onnan lejutott a 8. emeletre. Az öngyilkossággal fenyegetőző férfit a rendőrök folyamatos, higgadt kommunikációval próbálták rábírni az együttműködésre, de ő közben lejjebb mászott, és egy 7. emeleti lakás teraszának korlátjába kapaszkodott kívülről. Rábeszélésre végül bemászott a teraszra, ahol a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a KR járőrei elfogták.

A sofőrről kiderült, hogy alkoholt fogyasztott, és kábítószer fogyasztás gyanúja is felmerült. Mintavétel, illetve orvosi ellátás céljából a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?