INSIDER

Budapesti emberrablás: 20 milliót követeltek a brutálisan összevert férfi életéért – fotón, hogy kiket keres a rendőrség

Az emberrablók egy férfit hurcoltak el otthonából, majd összeverték és szabadon engedéséért 20 milliós váltságdíjat követeltek. A rendőrök most megmutatták, hogy kiket köröznek az ügy kapcsán.
  • Szerző: Ripost

A rendőrség jelenleg is nagy erőkkel keresi a 47 éves Vujkov Ákost és a 40 éves Bereczki Zoltán Róbertet. A gyanú szerint ők is részt vettek a július 6-án történt emberrablásban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint B. György és társai megjelentek egy 44 éves férfi XIV. kerületi házának garázsánál, ahol megverték, majd egy autó hátsó ülésére tuszkolták és egy műhelybe vitték. A férfinek a műhelyben, hogy ne tudjon elmenekülni, eltörték a lábát. Ezután a férfire baseballütővel és vascsővel még több ütést mértek, melynek következtében eltört a kulcscsontja, az arccsontja és testén számos zúzódás is keletkezett.

A gyanú szerint az emberrablók a férfit azzal fenyegették meg, hogy amennyiben nem szerez 20 millió forintot, akkor elássák és a családján is bosszút állnak. Végül a férfitől nem sikerült pénzt szerezniük és másnap a Gyömrői úti felüljárónál szabadon engedték. A bűncselekmény feltételezett elkövetői közül három férfit a budapesti nyomozók július 9-én elfogtak, egy társuk pár nappal később feladta magát a rendőrségen.

A nyomozók azonosítottak további két férfit, akik a bűncselekmény elkövetésében részt vettek; a 47 éves Vujkov Ákos ellen augusztus 13-án, a 40 éves Bereczki Zoltán Róbert ellen szeptember 23-án adtak ki elfogatóparancsot.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?